Zastopstva

Pripomočki za terapijo, rehabilitacijo, šport in sprostitev

Kakovost je na prvem mestu!

Pri izbiri naših poslovnih partnerjev in produktov smo skrbni. Zavedamo se, da le kakovostni izdelki omogočajo kakovostno vadbo in hitro doseganje želenih ciljev tako pri terapiji in rehabilitacijo kot tudi oblikovanju telesa in športni vadbi.

Pripomočki za terapijo in vadbo se zaradi karakteristik materialov in oblike med seboj ne morejo primerjati. Učinkovitost vadbe in izvedba posameznih vaj so odvisni od odzivnosti materiala.

To pomeni, da samo točno določen produkt nudi točno določene lastnosti, ki pa so ključne za uporabo. Pomembna sta tako odzivnost kot nudenje optimalne opore materiala, kar nam sorodni ali podobni produkti drugih proizvajalcev žal ne omogočajo.

Bodite pozorni pri svoji izbiri in zaupajte kakovosti!

Airex BalancePad
VC slogan_življenje je gibanje..3

Blazine za vadbo, sprostitev in vaje ravnotežja

Švicarska kakovost že od leta 1952! AIREX® je vodilni svetovni izdelovalec izjemnih terapevtskih in telovadnih blazin. Kot strokovnjak na področju specialnih pen, AIREX® postavlja globalne standarde učinkovitosti in kvalitete na prvo mesto.

logo Airex 400x180

Airex® blazine ne vsebujejo phtalatov ter formaldehydov in se ponašajo z oznako Sanitized® – trajna zaščita blazine pred rastjo bakterij in gliv.

Vsaka Airex blazina proizvedena v Švici je edinstven kos v skladu z EU medicinsko direktivo 93/42/EEC in ima AGR pečat s certifikatom za izdelke prijazne za hrbtenico, na priporočilo Združenja nemške šole za hrbtenico.

Vita center je edini uradni distributer Airex produktov za Slovenijo.

Elastični trak, cevka in pripomočki za terapijo rok in stopal

TheraBand je ena vodilnih svetovnih blagovnih znamk progresivne vadbe proti uporu z elastiko, za namen rehabilitacije, treningov in domačo vadbo. Odlikuje jih izjemna enakomernost raztezanja in so plod razvoja podjetja The Hygenic Corporation in mednarodne ekipe strokovnjakov, ki so del TheraBand Akademije.

Logotip megameni TheraBand

Barvno kodna lestvica elastičnih trakov, cevk in drugih izdelkov predstavlja dobro in enostavno orientacijo pri izbiri in vzpodbudi motivacijo za stopnjevanje obremenitve.

Prednost TheraBand produktov je v lastni proizvodnji elastičnih pripomočkov, kar omogoča stalen nadzor nad kakovostjo surovin kot tudi končnih proizvodov. Vse to je pomembno pri zagotavljanju kontinuirane kakovosti.

Žoge in napihljiv program artiklov za sedenje, vadbo, terapijo in zdrav gibalni razvoj otroka

S podjetjem Ledraplastic iz Ossopa v Italiji sodelujemo in smo njihovi generalni distributer za Slovenijo že več kot 25 let.

logo Gymnic 400x180

V družinskem podjetju Ledraplastic že preko 40 let proizvajajo gimnastične žoge in so ena izmed prvih podjetij, ki je za svoje proizvode začela uporabljati nestrupeni material Vinyl.

Gymnic® je blagovna znamka, ki jo Ledraplastic uporablja za prodajo svojih izdelkov na svetovnem trgu. Vsi Gymnic produkti imajo CE oznako in eno leto garancije na tovarniške napake. Večina med njimi so registriran medicinski pripomoček (Medical Device – MD).

Origalne BOSU polžoge

Ameriški original, ki je z leti postal sinonim za polžoge. Večkrat kopiran izdelek, ki se ne more primerjati z originalom. 

logo BOSU 400x180

Trening ravnotežja je zelo pomemben za krepitev mišic, ki ohranjajo naše sklepe zdrave in naše telo v gibanju.

Na voljo so različni modeli za profesionalno uporabo v fizioterapiji, rehabilitaciji, fitnesu ali za vadbo doma. 

Nedrseče podloge za laboratorije, fizioterapije, bolnišnice in dom

Nedrseče podloge Dycem so narejene iz kakovostnega materiala, ki preprečuje zdrs na tleh pri hoji in omogoča boljši oprijem predmetov kot so hodulje, pohodne palice…

logo Dycem 400x180

Dycem ima vrsto inovativnih in uporabnih nedrsečih pripomočkov, ki so nepogrešljiva osnova v vsakdanu osebe z omejenim ali motenim gibanjem, katerim je že pitje in hranjenje velik izziv.

Dycem je dolgo uveljavljeno britansko proizvodno podjetje z močnim ugledom za kakovost in zanesljivost na dveh njenih ključnih trgihDycem izdelki stojijo za vrhunsko kakovost, zaupanje in zanesljivost ter nudijo najbolj učinkovito in ekonomično rešitev. 

Pripomočki in oprema za plavanje in bazene

Lastna proizvodnja produktov omogoča hitro dobavo in izdelavo kakovostnih produktov po meri. 

logo EPSAN 400x180

Dobavitelj opreme za bazene in pripomočkov za plavanje že od leta 1980. 

Od linije lastne proizvodnje plavalnih prog različnih oblik in dolžin, igrišč za vaterpolo, štartnih blokov in desk za plavanj, do pripomočkov za reševanje iz vode in igro otrok.  

Večino produktov naročamo izključno po naročilu. Dobavni rok 10-14 dni.

Anatomija v slikah, modelih in medicinski simulatorji

Od leta 1950 je podjetje ErlerZimmer eden najuspešnejših proizvajalcev anatomskih modelov. Njihova široka paleta vključuje anatomske modele vključno s okostjem celega telesa in posameznih delov telesa, modeli organov, medicinski simulatorji poroda, nosečnosti, nege pacienta… ter pravi Rentgenphantomi. Od leta 2007 vam je na voljo tudi velika paleta izdelkov živalske anatomije.

logo Erler Zimmer 400x180

Kot srednje veliko družinsko podjetje se zavedajo pomena tradicije in vrednot kot sta kakovost in garancija.

Pri Erler-Zimmer stojijo osebno za kakovostjo produkta. Naključne kontrole jim niso dovolj, zato vsak produkt  pred pošiljanjem 100% testirajo. Anatomski modeli so ročno sestavljeni, poslikani in imajo 3 leta garancije.

Večino produktov naročamo izključno po naročilu.  Dobavni rok 10-14dni.

Pripomočki za terapijo in Fitnes

Nemška kakovost produktov razvitih v sodelovanju s strokovnjaki iz področja fizioterapije, rehabilitacije, delovne terapije in športa.

logo SporTec 400x180

Oprema za delovno terapijo v bolnišnicah, zdraviliščih ali domovih starostnikov.

Naročamo le po naročilu kupca. Rok dobave ca. 14dni. 
 
 

Pripomočki za terapijo in rehabilitacijo

Podjetje MVS in Motion je specializirano za pripomočke fizikalne terapije in rehabilitacije ter v razvoj športni rekvizitov.

Logotip megameni MVS

Njihova prednost je v zagotavljanju visoko kakovostnih izdelkov po najboljših cenah.

MVS in Motion je vedno bolj uveljavljena blagovna znamka za pripomočke v delovno terapiji in rehabilitaciji ter rekvizite za fitnes. Z nenehnim razvojem novih izdelkov se odlično prilagajajo trgu in so hkrati dostopni vsakomur. 

Valjčki in žogice za pilates in masažo fascij

Pri Gaugler & Lutz so na osnovi dolgoletnega sodelovanja s priznanimi fizioterapevti, vrhunskimi športniki in certifiziranimi trenerji razvili paleto pripomočkov za vadbo in regeneracijo. 

logo Gaugler Lutz 400x180

S SoftX® produkti do vadbenega cilja in boljše regeneracije.

Posebno pozornost namenjajo izboru materialov in kakovostni proizvodnji. Paleta produktov pod blagovno znamko SoftX zajema Pilates valje, masažne fascialne valje in žogice… ravnotežne deske kot nadgradnja ravnotežnim blazinam Airex.