Kategorija izdelkov

ŠPORTNE ŽOGE

Športne žoge

V programu športnih žog so žoge namenjene tako za vadbo, terapijo, športne treninge in rekreacijo kot tudi za zdrav razvoj otrokove motorike. Športne žoge so izdelane iz PVC materiala ter so na dotik izredno mehke in prijetne. Za žoge Softplay je značilno, da imajo strukturirano površino za lažje lovljenje in zaradi posebnega materiala omogočajo prijetnejšo igro.
Zaradi vseh teh zgoraj naštetih lastnosti so izredno primerne za učenje posameznih športov kot so odbojka, rokomet, košarka in nogomet.
Program športnih žog vsebuje tudi žoge za učenje ritmične gimnastike. In sicer v dveh gramaturah – 280g in 420g ter v različnih barvah.

Zakaj bi kupili Gymnic® žogo?

Preprosto, ker so Gymnic® žoge najbolj kakovostne in vam omogočajo prijetno sedenje, vadbo in igro. Njihove prednosti so v enakomernem odboju in podajanju telesu pri vadbi in sedenju na žogi, enakomeren izpust ob poškodbi žoge…

LEDRAPLASTIC – GYMNIC®
Lahko se pohvalimo z dobrim sodelovanjem s podjetjem Ledraplastic iz Ossopa v Italiji že več kot 20 let.
Podjetje Ledraplastic odlikuje 40 let dolge tradicije ter bogatih izkušenj. So eno izmed prvih podjetij, ki je za svoje proizvode začela uporabljati nestrupeni material Vinyl.
Podjetje Ledraplastic iz Italije se je v osnovi ciljno usmerilo in specializiralo v proizvodnjo napihljivih izdelkov, ki izpolnjujejo visoke varnostne standarde ter se tako lahko uporabljajo v vzgoji, šolstvu ter izobraževanju, kakor tudi v fizioterapiji, rehabilitaciji, prostem času in športu..
Proizvodi Ledraplastic so bili razviti z bogatim znanjem dolgoletnih izkušenj ter tesnega sodelovanja s pedagogi, špotninimi pedagogi ter trenerji kot tudi z terapevti. Podjetje nenehno stremi k razvoju in redno izboljšuje svoje materiale ter razvija nove izdelke.