Obvestilo o zasebnosti

S prijavo na e-novice, poslanim povpraševanjem ali prijavo na dogodke omogočite podjetju Vita center d.o.o. da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Uradna oseba podjetja in pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov je Polona Zupan dosegljiva na elektronskem naslovu: polona.zupan@vitacenter.si.

OBDELAVA PODATKOV: Vaše osebne podatke zbiramo le, če je to nujno potrebno.

S prijavo na e-novice in uporabo kontaktnega obrazca se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki jih zbiramo so ime, priimek, elektronski naslov in po vaši želji telefonsko številko.

Pri odddaji spletnega naročila vpišete le njujno potrebne podatke kot so ime in priimek, naslov, pošta, telefon in e-naslov. Slednja dva potrebujemo za komunikacijo z vami, vse ostale pa za dostavo naročenega blaga. Omenjeni podatki se ne hranijo na strežniku in jih uporabimo le za namen nakupa.

Če želite oddati povpraševanje za storitev ali blago ali se prijaviti na dogodek, vas bomo prosili za ime, priimek, elektronski naslov, telefonsko številko in po potrebi naziv podjetja ter naslov. Osebne podatke potrebujemo, da vam lažje podamo odgovor oz. ponudbo na vaše povpraševanje oz. za izvedbo naročene storitve ali dobave blaga.

NAMEN: Osebne podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

PRAVNA PODLAGA: Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja oz. na podlagi pogodbe kamor spada tudi kupoprodajna pogodba oz. nakup.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV: Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

SHRANJEVANJE PODATKOV: Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi na e-novice, hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem. Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV: Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem (računovodski servis in upravljalec programske opreme), katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

VAŠE PRAVICE: V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete po pošti na naslov:

Vita center d.o.o.
Pivka 23/a
4202 Naklo

V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri podjetju Vita center d.o.o. ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.