Kategorija izdelkov

NEDRSEČE PODLAGE

Nedrseče podlage

Nedrseče podlage za laboratorije, fizioterapije, bolnišnice in dom.

Nedrseče podlage Dycem so izdelane iz visoko kakovostnega materiala, ki preprečuje zdrs ter omogoča stabilen oprijem na delovnih površinah kot so laboratoriji, na tleh, pri hoji ter omogoča dober oprijem pripomočkov kot so pohodne palice, hodulje, stole, za otroške stolčke, gospodinjske pripomočke, žlice,..

Dycem ima vrsto inovativnih in uporabnih nedrsečih pripomočkov, ki so nepogrešljiva osnova v vsakdanu osebe z omejenim ali motenim gibanjem, katerim je že pitje in hranjenje velik izziv.
Inovativne rešitve nedrsečih folij in podlog nam lahko olajšajo vsakdan in so hkrati nujne za starejše osebe in osebe z omejeno mobilnostjo, pri katerih so težave že pri osnovih dnevnih opravilih kot so pitje, hranjenje in gospodinjskih opravilih. Hkrati si z nedrsečimi folijami lahko pomagamo tudi pri fizioterapiji, v bolnišnicah, domovih ostarelih itd.

Dom in prosti čas

Dycem nedrseči izdelki imajo ogromno možnosti uporabe doma in v prostem času, kjer je potreben boljši oprijem oziroma kjer je potrebno, da predmeti stojijo na mestu. Dycem izdelki so izjemno učinkoviti pri uporabi za gospodinjska opravila. Njihova uporaba lahko pripomore, da se dela opravijo hitreje, varneje ter predvsem lažje. Dycem nedrseče podloge so odličen pripomoček tudi na jadranju, tako bo vedno ostalo vse na svojem mestu.

Delovna terapija

Dycem Nedrseči izdelki nam pomagajo premagati veliko težav kot so varni oprijem in stabilizacija, s katerimi se srečujejo v fizioterapiji, delovni terapiji, bolnišnicah, ter domovih za ostarele. Pripomočki so idealni za izboljšanje oprijema, ki zagotavlja podporo in stabilnost ob vsakodnevnih dejavnostih ter aktivnostih.

Gostinstvo

Dycem izdelki imajo številne možnosti uporabe v gostinstvu. Izdelki proti zdrsu pomagajo, da opravila v kuhinji potekajo bolj varno in lažje za vse vključene v pripravo in postrežbo hrane. S pomočjo nedrseče izdelkov zmanjšamo čas za pripravo in hkrati število poškodb in nesreč, zato bo vsak član kuhinje čutil korist.
Preprečuje kontaminacijo na delovnem mestu
75% zmanjšanje v nečistoče v zraku s prehodom na Dycem talne podloge za nadzor kontaminacije. Dycem izdelki s privabljanjem, zbiranje in ohranjanje delcev in mikrobov preprečujejo kontaminacijo (onasnaževanje) v delovnem okolju kot so laboratoriji in proizvodnji obrati z visoko stopnjo čistosti (sterilnosti).