Masaža - čudežna moč dotika

počutje, sprostitev, bolečina

Stres, preveč psihičnih ali fizičnih obremenitev, večurno sedenje ali stanje v prisilnem položaju, čustvena zakrčenost, vse to si naše telo skrbno zapomni in nam vrača v obliki občutkov bolečin v mišicah, zlasti v predelu ramenskega obroča, vratu, hrbtu, rokah in nogah. Ena najstarejših naravnih metod, ki jih človeštvo uporablja za te tegobe, je masaža.

Naredite nekaj zase. Obiščite nas v prijetnem okolju, zaupajte svoje težave našim izkušenim maserjem, ki bodo s svojim znanjem in kombinacijo različnih masažnih tehnik prispevali k vašemu boljšemu zdravju in počutju.

Najpogosteje se stranke odločajo za:

 • terapevtsko masažo hrbta
 • razvajanja in nega telesa (npr. medeno razvajanje, čokoladno razvajanje,..)
 • refleksno masažo stopal …


Zaupajte nam svoje težave in svetovali vam bomo masažo, ki bo za vas najbolj primerna in učinkovita.

Za prvo masažo po dolgem času ali z namenom odpravljanje bolečin in močne zakrčenosti mišic je obvezna eno urna masaža, saj le tako lahko kakovostno izvedemo posvet in masažo. Za odpravljanje težav ena masaža ne bo dovolj so pa vse naslednje, v kolikor vaše stanje to dopušča, lahko le še pol urne masaže.

Paket MASAŽA 5x 60min – namesto 225€ zdaj 199€
Paket MASAŽA 5X 30min – namesto 140€ zdaj 125€

Ne obljubljamo vam čudežev po prvi masaži, saj se zavedamo da tudi do vaših težav ni prišlo čez noč in je potreben proces in čas, da dosežemo izdatno izboljšanje.

Terapevtske masaže

Namenjene so predvsem ljudem z bolečinami v hrbtenici in pri kronični utrujenosti za vzpostavitev energetskega ravnovesja.

Večina naših strank se na nas obrača zaradi bolečin v hrbtenici ali splošni prenapetosti in zaradi tega zakrčenosti mišic, kar je naravni odziv telesa in le ta lahko vodi v deformacijo drže ali hoje. Zato je še posebej pomembno, da se v primeru težav čim prej odločimo za masažo. Z odlašanjem se stanje samo poslabšuje.

Izbirate lahko med:

 • Terapevtska masaža hrbta / celega telesa
 • Refleksna masaža stopal
 • Športna masaža
Center Zdravja kozmetika (15)

Sprostilne masaže

Naj se ustavi čas

Sprostilne masaže so namenjene za vse tiste, ki si želite med masažo zgolj sprostiti in uživati. Sprostilne masaže običajno niso naporne in ni zelo močnih prijemov, kot so ponavadi prisotni pri terapevtski ali športni masaži.

To pa še ne pomeni, da bi bila sprostilna masaža (pre) nežna. Močnejši pritiski, ki se izvajajo pri sprostilnih masažah so predvsem prisotni na hrbtu – torej rame, lopatice, ob hrbtenici, križ. Za močnejše prijeme na rokah in nogah pa vam svetujemo raje terapevtsko ali športno masažo, saj je le ta prilagojena za tovrstne prijeme.

Vabimo vas, da za trenutek skupaj z vami zaustavimo čas ter ga namenimo le vam.

Naša ponudba sprostilnih masaž:

Center Zdravja kozmetika (17)
 • Klasična masaža
 • Berberska masaža
 • Lomi Lomi Havajska masaža
 • Masaža “Nosečka srečka”
 • Antistresna masaža glave, vratu in dekolteja

Informacije in rezevacije:
04/2519 558, 040/808300
recepcija@vitacenter.si