Kategorija izdelkov

ŽOGE ZA VADBO

Žoge za vadbo

Gymnic proizvodi so visoke kakovosti ter vam omogočajo prijetno in varno sedenje, udobno ter učinkovito vadbo in igro. Pestra paleta Gymnic prozvodov je uporabna in praktična za mnoga različna področja kot je šolstvo, šport, za terapijo in rehabilitacijo kot tudi za prosti čas in sprostitev. Odlikujejo jih trpežni, koži prijazni materiali visoke kakovosti. Izdelki so bili razviti tako, da ustrezajo vsem kriterijem za namen terapije ter rehabilitacije, kot tudi za kriterije v šolstvu.
Ravno tako ustrezajo in sledijo ekološkim smernicam – proizvodni procesi niso obremenilni za okolje in ne ustvarjajo strupenih plinov, vse proizvode Gymnic pa je možno tudi 100% reciklirati (PVC 3).
Nabor napihljivih proizvodov Gymnic vsebuje žoge za vadbo in sedenje primerne tudi za gimnastične vaje z žogo, terapevtske žogavalje različnih dimenzij, masažne pripomočke ter otroški program za igro doma kot tudi za šole in vrtce.

Materiali

V podjetju Ledraplastic so razvili materiale za največje obremenitve. So eno izmed prvih podjetij, ki so za svoje proizvode pričeli uporabljati nestrupeni material Vinyl. Proizvodi Gymnic ne vsebujejo lateksa, so brez brez pftalatov in brez BPA.
Pri PLUS proizvodih je ključen poseben celični material, ki zaradi svoje trpežnosti predstavlja varnost saj ob poškodbi material omogoča enakomeren izpust. Kar pa predstavlja konkurenčno prednost visoke kakovosti. 

LEDRAPLASTIC – GYMNIC®
Vse vrste in oblike žog za vadbo in sedenje.
Že 20 let smo v sodelovanju s podjetjem Ledraplastic iz Ossopa v Italiji ter smo tudi njihovi generalni zastopniki. Podjetje se lahko pohvali z dolgoletno tradicijo – 40 let ter bogatimi izkušnjami.

Skozi leta svojega delovanja se je podjetje ciljno usmerilo ter specializiralo v proizvodnjo napihljivih izdelkov, ki se lahko uporabljajo v izobraževanju in vzgoji, rehabilitaciji, terapiji, športu ter prostem času.
Njihovi izdelki se lahko pohvalijo kot zelo trpežni izdelki vrhunske kvalitete ter kot izdelki iz prijaznih materialov.