Zastopstva

AIREX
logo Airex 400x180

Fitnes, aerobika in preventiva

Narejeno za meritev treninga
Fitnes, aerobika, preventiva in integrirane trening metode zahtevajo prvovrstno kakovost, ki se kaže v številnih pozitivnih lastnostih Airex® blazin. Airex® proizvodi pridobijo zaupanje z visoko kakovostjo in dolgo življenjsko dobo. Zahvaljujoč njeni vsestranski uporabi, predstavljajo odlično podlogo za vse vrste fitnes vadbe – na prostem, v notranjih prostorih in v vodi.

Pilates, yoga in Body&Mind programi

Harmonija duše in telesa
Ekstremno prožni Pilates Yoga Airex® blazini ponujata najvišji nivo udobja. Zato sta odlični blazini za trening metode celega telesa. Različne tehnike treninga celega telesa kot so Pilates, Yoga in Body&Mind programi zahtevajo ponavljajoče vztrajanje v eni poziciji. Udobni Airex® proizvodi nudijo odlično podlago za to.

Fizioterapija in rehabilitacija

Uspešen recept za napredovanje
Airex® proizvodi imajo pomembno vlogo pri fizioterapiji in rehabilitaciji. Razviti na osnovi zadnjih raziskav Airex® blazine in ravnotežni pripomočki služijo terapevtu pri uspešni rehabilitaciji pacienta. Ekstremno majhna potreba po vzdrževanju in higienska začšita Airex® proizvodov igrata v današnji fizioterapiji in rehabilitaciji pomembno vlogo. Razviti na osnovi zadnjih ugotovitev, predstavljajo osnovo za pomemben terapevtski uspeh.

Športni klubi in šolska telovadba

Šport in zabava z varnostjo
Airex® proizvodi poskrbijo za najboljše pogoje za aktivno preprečevanje rizika za poškodbe v šolah in aktivnostih špotnih klubov. Vključeni sta vadba in zabava. Učitelji in trenerji v šolah in športnih klubih postavljajo velik poudarek na varnost za svoje varovance. Airex® proizvodi imajo najboljše predispozicije za to – zabava in vadba sta vključeni.

Ravnotežje – BeBalanced!

Kot vadba na oblakih
Airex® BeBalanced! linija odpira popolnoma nove možnosti za doseganje maksimalnega učinka vadbe z minimalno porabo energije. Body&Mind vadbe dosežejo maksimalni efekt treninga z minimalno vloženo energijo. Ob upoštevanju le tega BeBalanced! linija Airex® proizvodov odpira popolnoma nove možnosti vadbe.

logo Airex 400x180

Ko enkrat izkusite prednosti originalne blazine Airex®, ne boste več uporabili druge.

Skrivnost kvalitete Airex® je kombinacija prednosti. Posebna struktura zaprtih celic pene omogoča blazinam Airex®, da ohranijo značilnost odličnega in enakomernega blaženja. Z zrakom napolnjene celice služijo kot blazinice, ki delujejo kot amortizerji tudi pri uporabi v najbolj zahtevnih pogojih.

Blazine Airex® imajo izjemne izolacijske sposobnosti, izolirajo telo pred hladnimi površinami in odsevajo telesno toploto, so higiensko neoporečne, se enostavno čistijo, zvijajo v role, prenašajo in imajo dolgo življenjsko dobo.

  • Terapevtske blazine – registrirane kot medicinsko tehnični pripomoček
  • Blazine za vadbo, sprostitev in prosti čas
  • BeBalanced – ravnotežne blazine za rehabilitacijo, šport in vadbo doma
  • Profesionalne blazine za jogo – za začetnike in eksperte

Vita center d.o.o. je edini uradni distributer (uvoznik) za Airex blazine v Sloveniji.

Informacije in prodaja:
04/2519 560
info@vitacenter.si

Uradna stran proizvajalca: www.my-airex.com

BeBalanced!® vadba izboljša koordinacijo in gibljivost. Je sinonim za zdravo držo telesa in hrbet brez bolečin.

Dokumenti

Bohme

Manuela Böhme, Inštitut za Fitnespedagogiko, Hamburg, Nemčija

Za hitrejšo rehabilitacijo in doseganje želenih ciljev je poglavitnega pomena pravilna tehnika izvajanja vaj. Airex® ravnotežna blazina je odličen pripomoček za terapijo, krepitev in stabilizacijo. Na voljo so vam brezplačni video prikazi vaj in programi vaj v pdf. formatu.

logo Airex 400x180

Skrivnost Airex® blazin je v harmoničnem delovanju dobrih karakteristik.

Udobnost
Mehek, prožen material, ki je hkrati tudi odličen izolator.
Vsestranska uporabnost
Uporaba blazine na prostem, v notranjih prostorih in v vodi.
Blaženje udarcev
Prožen material, ki daje uporo in varuje pred poškodbami.
Proti zdrsu
Rebrasta površina blazine in posebna tehnologija izdelave materiala preprečujeta zdrs.
Dolga življenska doba
Vzdržljiv kakovosten material, kateri omogoča dolgoletno uporabo blazine.
Enakomerna razgrnitev
Brez spotikaja, zahvaljujoč enakomerni razgrnitvi blazine že takoj po razvitju.
     Higienska zaščita
Trajna antibakterijska (Sanitized®) zaščita blazine. Enostavno čiščenje.
CE – certifikat
Viskoko kakovosten material ustreza strogim EU kontrolnim zahtevam (94/42/CE).
Vodoodbojnost
Zaprta celična struktura materiala preprečuje prodor vode in umazanije.
  

AIREX® tehnologija: Vzdržljive in edinstvene

Kot vodilni prodajalec na globalnem trgu je Airex® v odgovorni poziciji. Fitnes, holistične metode vadb in rehabilitacija kličejo po najboljši kakovosti. To je prikazano v sklopu prednosti Airex® proizvodov.

Vsak pozna Airex® blazine z značilno rebrasto površino. Izkušnje, znanje in odlična švicarska kakovost občutno vplivajo na razvoj Airex® proizvodov. Na uporabnost Airex® blazin je vplivalo tudi njihovo tesno sodelovanje z zdravniki, fizioterapevti, fitnes master inštruktorji, vrhunskimi športniki in športnimi organizacijami.

150x150_Comfort_znak

V terapiji, športu in rekreaciji so Airex® blazine poznane in cenjene kot najbolj kakovostne blazine na trgu.

AIREX® kakovost: Občutno boljše od konkurence

Inovativen, zaprto celičen material Airex® blazin je plod dolgoletnih izkušenj. Ekstremno vzdržljiv, topel in mehak material, blaži udrace in nudi optimalno oporo. Omogoča efektivno vadbo, ki je hkrati blaga za sklepe, vezi in mišice ter nam omogoča hitrejši potek rehabilitacije in napredovanja k zastavljenim ciljem.

Airex® blazina (levi graf)
Ni pretrda, ni premehka. Airex® blazina se odlično prilagaja individualni uporabi. Sila, ki nastane pri uporabi blazine se nežno in enakomerno porazdeli.

Trda blazina (graf v sredini)
Sila pritiska na blazino se hitro porazdeli. Blazina se občuti kot neudobno trda in skozi čas lahko občutite bolečine v sklepih, vezeh in mišicah.

Mehka/tanka blazina (desni graf)
Blazina je premehka / pretanka, da bi absorbirala silo pritiska. Trdi udarci so neizogibni in sčasoma lahko povzročijo neprijetno bolečino v hrbtenici in sklepih.

Tabela_primerjava_trdote_s_tekstom-300x207

*Opomba:  Posebna tehnologija proizvodnje terapevtskih in vadbenih blazin s pečenjem vpliva na dimenzije izdelkov AIREX®. Odstopanje v velikosti je možno ter je lahko na splošno za ca. 2 do 5 cm – glede na vrsto blazine. Dimenzijska razlika ne vpliva na pravilno delovanje vadbene blazine in ni razlog za reklamacijo.

Vabljeni na našo podstran Izobraževanj - AIREX AKADEMIJA