Osebnostna rast

Talita Taber, Matej Škufca, Pika Rajnar

Talita Taber

Terapevtka naravnega zdravljenja, intuitivna djotišinja, usui reiki mojstrica in učiteljica

Po izobrazbi dipl.ing. živilske tehnologije. Bila je aktivna v projektu Skupaj za zdravje človeka, preko ekološkega in vegetarijanskega prehranjevanja, bivanja skupaj z naravo in v naravi.

Kmalu je stopila naprej še v svet komplementarnih metod samozdravljenja; zaključila izobraževanje za prostovoljce pri spremljanju umirajočih in žalujočih v Hospicu. Poleg tega je tudi zaključila izobraževanje v šoli za terapevte naravnega zdravljenja po metodi karmične diagnostike v centru Enost pri Marjanu Ogorevcu 2007 ter hodila na izobraževanje djotiša k Senki Nasif.

Talita Taber splet (1)

Od leta 2005 tudi mojstrica in učiteljica Usui reikija, prvotno kot asistenka na delavnicah karmične diagnostike pri Marjanu Ogorevcu.

Od julija 2009 pa redno vodi delavnice karmične diagnostike, delavnice reikija, mesečna srečanja tečajnikov, izvaja individualna osebna svetovanja s karmično diagnostiko, kombinirano z intuitivnim djotišem.

Tehnike, ki jih poučuje in izvaja Talita Taber:
 • Karmično samozdravljenje
 • Usui Reiki
 • Djotiš – Jyotish

Januarja 2017 je Talita Taber zaključila izobraževalen program za učitelja somatskih gibov 1.stopnje po AEQ metodi pri Aleš Ernstu – AEQ klinična somatika

Prijave
Zaradi organizacije je obvezna predhodna prijava vsaj 3 dni pred dogodkom na talitaterapija@gmail.com ali gsm – 040 607 190

AEQ klinična somatika

AEQ* Klinična somatika™ vas nauči zavedanja sebe, svojih gibov odločitev in dejanj. Povrne zmožnost da, vi postanete šef svojim mišicam, telesu, svoji volji in mišljenju. In ko bolje kontrolirate vse to, pričnete kontrolirati tudi neuro-muskulaturni sistem. Ko mišice sproščate in daljšate, sproščate tudi stres.

Težave, pri katerih si lahko pomagamo s učenjem AEQ klinične somatiko™

AEQ Klinična somatika™ (v nadaljevanju klinična somatika) je nadvse učinkovita pri lajšanju in odpravi kroničnih bolečin in stanj, kot so npr.:

 • bolečine v vratu
 • glavoboli
 • zmrznjena rama
 • išias
 • bolečine v hrbtu
 • bolečine v kolenu
 • mišični krči
 • bolečine v sklepih

Uporaba somatske logike odločanja, bolj urejeno gibanje ter povečana sposobnost usmerjanja pozornosti, ki jo redno učenje AEQ klinične somatike™ prinese med drugim:

 • izboljša ravnotežje in orientacijo v prostoru
 • zmanjša utrujenost in poveča zmožnost za gibanje, delo in šport
 • izboljša držo, dihanje ter regeneracijo po naporih
 • izboljša zdravje, počutje in sposobnost za delovanje
 • izboljša koordinacijo pri vseh gibih
 • vodi do večjega samozavedanja

Prvi korak do spremembe je samozavedanje.

Talita Taber AEQ

Opazujte se: svoje misli, strahove, prepričanja, navade, dejanja in tudi svoje nedelovanje. Večina nas verjame, da svoje življenje usmerjamo le mi sami, z lastnimi odločitvami. Je res tako? Rekel bi, da ne glede na to, kako duhovno razviti smo, utegnemo dnevno povleči komajda kakšno odločitev, ki bi v polnosti izražala, da se jasno zavedamo svoje poti in sebe v sedanjem trenutku. Večinoma namreč delujemo kot roboti, samozadostno, avtomatsko programirano, pod taktirko starih navad razvitih iz reakcij na čustvene dogodke iz preteklosti. Z učenjem AEQ klinične somatike se naučimo zavestnega delovanja.

Izjemno pomembno je razvijati sposobnost občutenja lastnega telesa. To lahko izboljšamo in ohranjamo s tako somatskimi gibi. Pomembni smo enako, kot so pomembni ljudje okoli nas, ki bi jih morali spoštovati ali imeti radi kot sami sebe. Zato razmišljajmo o sebi in se trudimo spoznavati se v globino ter negovati duhovnega raziskovalca v sebi.

Talita Taber AEQ (1)

A vedno je tu naše telo, ki nas na pot raziskovalca pripelje prvo. Nekaj nas boli ali pa le nismo dovolj sproščeni v lastnem telesu in se pri določenih gibih in premikih počutimo, kot bi nas zategovalo. Že zdavnaj se ne znamo več gibati s polnim zavedanjem, tako, da gibom prisluhnemo in jih opazujemo, gibanje je za nas nekaj samoumevnega, početje, ki mu ni treba namenjati niti pretirane pozornosti, občutka niti kontrole. S somatskim raziskovanjem ne le usklajujemo svoje gibanje, pač pa izboljšujemo učinkovitost svojega delovanja in življenja.

Ko se zavemo posledic slabih navad, se lahko odločimo spremeniti jih. Prepričanja in ravnanja, ki se ujemajo z našimi željami in namerami, nas bodo podprla pri doseganju boljšega nadzorovanja telesa in uma.

Res je, dednost lahko odigra svojo vlogo in tudi duhovni vidiki so lahko v igri, toda večina tistega kar vas je oblikovalo, izhaja iz prepričanj, posnemanja in informacij drugih ljudi.

Zapomnite si, da misli vodijo k občutkom, ta vodijo k dejanjem, dejanja pa vodijo k rezultatom.

S klinično somatiko varno, nežno, razumsko in dolgoročno skušamo odpraviti kronične bolečine. Je aktivna, ne pasivna metoda , je uspešen način čutno-gibalnega organskega učenja, ki nas nauči odpraviti vzroke večine kroničnih bolečin v mišicah in gibalnih omejitev v življenju.

Vzrok za stanje kronično napetih mišic je izguba zavestnega občutka in nadzora nad mišičnim tonusom. Izgubimo možnost gib kadarkoli ustaviti in narediti nekaj povsem drugega. To stanje povzroči senzorno-motorno amnezija, in se razvije kot posledica poškodb, navad in izpostavljenosti stresu. Mišice se v zaradi senzorno-motorične amnezije navadile biti napete in take nato tudi ostanejo, ne glede na to, kako jih poskušamo sproščati. Dolgoročno ne pomagajo niti raztezanje, masaža, kiropraktika ali tablete proti bolečinam. Če želimo težave odpraviti, moramo mišice, ki so se naučile biti napete, kot nepotrebno napete najprej občutiti in se naučiti, kako jih sprostiti.

AEQ klinična somatika™ pozna rešitve za spremembo neprekinjene mišične napetosti. Omogoča jih skozi spremembe v naših možganih oziroma živčnem sistemu in njunem nadzoru nad mišicami in gibanjem.

Medtem ko z večino metodami za lajšanje bolečin skušamo odpraviti bolečino na posameznem delu telesa (vrat, kolki, hrbet …), AEQ klinična somatika razume, da je bolečina v telesu le sestavni del širšega vzorca naše disfunkcije. Ti vzorci odsevajo naše značilne odzive na stres, ki vključujejo (za)krčenje mišic. Senzorno-motorna amnezija (lahko uporabimo tudi izraz čutno-gibalna amnezija) in disfunkcije, ki jih ta povzroča, se manifestirajo v treh posebnih celostnih vzorcih gibanja, ki jih imenujemo refleks zelene luči (pojdi naprej), refleks rdeče luči (stoj, pojdi nazaj) in refleks travme (posledica poškodb).

Talita Taber AEQ (2)

Osnovni namen AEQ klinične somatike™ je povečanje urejenosti pri krajšanju in daljšanju mišic, ki sodelujejo ali bi morale sodelovati pri gibu. Mišice v gibu sodelujejo na dva načina: s krajšanjem (kontrakcija )in daljšanjem (sproščanje). Pri vsakem še tako majhnem gibu bodo vse mišice morale sodelovati usklajeno in gib izvesti urejeno ter učinkovito. To je mogoče le, če ni prisotne senzorno-motorične amnezije.

Naloga možganov je, da mišice vodijo v pravilen gib s tem, ko usklajujejo njihovo sodelovanje v gibu. Zato je potrebno tudi dovolj dobro čutenje. Možgani tako v somi ustvarijo določen in potreben red. Skladno s stopnjo urejenosti lahko izvajamo bolj ali manj kompleksne gibe. Gib izvedemo lahkotno, neboleče s prijetnim občutkom in brez odpora, če naša zmožnost – urejenost – kompleksnosti nekega giba ustreza. Če pa gib zahteva urejenost in stopnjo nadzora, ki jo naš živčno-mišični sistem ne obvladuje , pa občutimo strah, odpor in potrebo po premagovanju naših meja z namenom, da bi gib vseeno izvedli. Tega pri otrocih nikoli ne vidimo, saj ne izvajajo gibov, na katere še niso pripravljeni, ampak ostajajo v območju prijetnega, ki jim kaže meje trenutnega znanja.

Otroke v odkrivanje veščin vodi radovednost, ki jim omogoča počasno progresivno povečevanje znanja brez borbe in premagovanja samih sebe. A kljub navidezni počasnosti otrokovega pristopa, da bi izboljšal razvoj novih veščin, njegovo učenje privede do napredka, ki pa ga odrasli ne zmorejo doseči niti s pridnostjo, trudom in premagovanjem samega sebe. Sploh če primerjamo dolgoročen vpliv pridobljenega skozi igro pri otrocih in relativno hitro izgubo skozi trud pridobljenega pri odraslih.

Vir: http://aeq.si/kaj-je-aeq-klinicna-somatika

knjiga Lahkotno iz kroničnih bolečin, avtor Aleš Ernst

Usui Reiki

Reiki je japonska tehnika naravnega zdravljenja in samozdravljenja, ki se izvaja s polaganjem rok. Reiki pomeni univerzalna življenjska energija, s katero zdravimo telo, um in duha.

Beseda reiki je sestavljena iz dveh besed: rei, ki pomeni »univerzalno« in se nanaša na raven duha in telesa ter besede ki, ki pomeni življenjsko energijo,ki je prisotna v telesih vseh živih bitij.

Reiki pozitivno vpliva na našo duševnost in osebnostni razvoj, odpravlja fizične težave in bolezni. Naš odnos do soljudi se izboljša. Pomaga pri premagovanju travm, ki izvirajo iz podzavesti in odpravljanju blokad pretoka energije po kanalih ter pri iskanju samega sebe in prave smeri na duhovni poti. Reiki lahko dela vsakdo. Edino, kar je potrebno za zdravljenje, je iniciacija, ki ti jo podeli mojster reikija.

Reiki energija potuje iz rok reikista na telo pacienta oziroma na del telesa, kamor se postavi dlani ali pa reikist lahko tudi sebi polaga dlani na posamezne dele svojega telesa. Ob tem tisti, ki se ga zdravi, ponavadi občuti nekakšno toplino ali mravljince, na tistem delu telesa, kjer ima reikist položene svoje roke.

Z reikijem lahko zdravimo tudi na daljavo. Ta proces vključuje posebne simbole, s pomočjo katerih se vzpostavi začasna povezava med reikistom in pacientom in tako lahko potuje energija med njima. Simbole prejme učenec na posamezni stopnji reikija.

Reiki se od ostalih bioterapevtskih tehnik razlikuje po tem, da reikist s polaganjem rok samo prevaja univerzalno energijo, se pravi ni njen izvor, temveč je samo prevodnik energije.

Za uspešno opravljeno reiki terapijo mora reikist najprej preiti v meditativno stanje, v stanje kjer se njegove misli umirjajo. S terapijo se ne zdravi samo fizična bolečina, temveč se poskuša poiskati in tudi odpraviti vzrok bolečine ali bolezni. Za to je ponavadi potrebnih več terapij. Učinki reikija so odvisni od posameznika. Nekateri začutijo olajšanje takoj. Spet pri drugih se lahko na začetku bolezensko stanje celo poslabša in izboljšanje nastopi šele po določenem času.

Reiki se lahko izvaja kot reiki meditacija s podelitvijo iniciacije samozdravljenja ali kot reiki terapija – individualno z reikistom ali z več reikisti hkrati.

Izobrazevanja Talita Taber reiki 400x300

Šolanje USUI reikistov poteka v 4-ih stopnjah, izvajajo pa se tudi redna srečanja in meditacije:

Usui Reiki 1. stopnja – fizični reiki

Reiki 1. stopnje je namenjen predvsem samozdravljenju in delu na sebi.

Učenje osnovnih tehnik zdravljenja s polaganjem rok na fizično telo. Opravi se iniciacija oz. posvetitev v 1. stopnjo, ki odpre kanal univerzalne energije, po katerem steče reiki energija.

Reiki je zelo enostaven način celostnega zdravljenja, s polaganjem rok nase ali na drugo osebo, na živali, rastline. Reiki zdravi na vseh nivojih, fizičnem, čustvenem in duhovnem in podpira naravno sposobnost telesa za samoozdravitev.

Reiki zdravljenje tako na zelo nežen način oblaži različne težave in travme. Izkušnja reikija je izkušnja komunikacije ljubezni z vsem, kar obstaja, je brezpogojna ljubezen in sprejemanje. Prejemati reiki skozi svoje ali tuje dlani je podprto z življenjsko silo vesolja. Reiki ima sebi lastno inteligenco in nima meja.

Mogoče imate telesne bolečine, ste pod stresom in iščete sprostitveno metodo, hočete dopolniti drugo terapevtsko dejavnost, mogoče ste samo radovedni? Vsak od reikistov ima svojo zgodbo, kako je našel reiki in pogosto se izkaže, da te reiki najde, ko si pripravljen. »Reiki iniciacija« vam pomaga ojačati vaš potencial, kaj naj bi v resnici počeli.

Na tečaju bomo predstavili reiki, razložili pomene posameznih energetskih centrov v telesu (čaker) – kako jih uravnotežiti, kako so bolezni v povezavi s posameznimi miselnimi vzorci, naredili posvetitev iniciacija v reiki, praktični prikaz uporabe.

Pred reiki iniciacijo je priporočljivo piti samo veliko vode in jesti samo lahko hrano (sadje, oreščke). Na tečaju bo poskrbljeno za hrano in pijačo – po iniciaciji.

S tečajniki imamo redna mesečna srečanja.

Trajanje: 9.00 – 17.00
Cena: 100€

Usui Reiki 2. stopnja – mentalni reiki

Po rednem izvajanju reikija 1.stopnje kandidat, če je za to pripravljen, nadaljuje z opravljanjem 2. stopnje. Na tej stopnji prejme 3 simbole. Posamezniku je podeljen simbol moči – CHO-KU-REI.Drugi simbol, ki ga prejme je SEI-HE-KI, ki deluje na čustveno telo . S tem simbolom se odpravljajo negativni čustveni vzorci.

Tretji simbol, ki ga prejme, pa je HON-SHA-ZE-SHO-NEN, ki deluje na mentalno telo (mental). S tem simbolom se premošča omejitev s časom in krajem.Reikist se na tej stopnji nauči tudi pomagati drugim ljudem na daljavo.

Delali bomo predvsem na področju pretiranih čustvenih navezav in odnosov z drugimi ljudmi. Risanje simbolov in meditacija na simbole in konec dneva iniciacija v drugo stopnjo.

Pred iniciacijo je priporočljivo redno dnevno delati reiki prve stopnje zjutraj in zvečer ter skupno reiki transmisijo, ki poteka ob torkih.

Prav tako je pred reiki iniciacijo priporočljivo piti veliko vode in jesti samo lahko hrano (sadje, oreščke). Na tečaju bo poskrbljeno za hrano in pijačo.

Trajanje: 9.00 – 17.00
Cena: 150€

Talita Taber Reiki (1)

Usui Reiki 3. stopnja – mojstrski reiki

Tretja stopnja temelji na osebnostni rasti posameznika.

Na tej stopnji reikist prejme usujev mojstrski simbol DAI-KO-MIO, ki deluje na duhovno telo. Vibracije telesa se dvignejo na višji nivo, kar vpliva na psihično in fizično počutje. Izvajajo se tudi tehnike psihične operacije, reiki meditacije za uresničevanje ciljev, uporaba reiki kristalne mreže.Tretja stopnja vključuje tudi večtedensko predpripravo za učiteljsko stopnjo.

Po začetnem teoretičnem delu se bo delala reiki meditacija nato iniciacija.
Za tečajnike iniciacije v tretjo stopnjo je vključen v ceno še osnovni djojtiš vpogled (ena ura,ki se lahko izkoristi kadarkoli po tečaju,sporočiti je potrebno datum,uro in kraj rojstva).
Pred iniciacijo je priporočljivo redno dnevno delati reiki zjutraj in zvečer ter skupno reiki transmisijo, ki poteka ob torkih
Prav tako je pred reiki iniciacijo priporočljivo piti veliko vode in jesti samo lahko hrano (sadje, oreščke). Na tečaju bo poskrbljeno za hrano in pijačo.

Trajanje: 9.00 – 17.00
Cena: 200€

Usui Reiki 4. stopnja – mojster in učitel Reikija

Na tej stopnji kjer prejme reikist še zadnji mojstrski in učiteljski simbol.

Reikist dobi navodila za poučevanje in podeljevanje iniciacij in je posvečen v mojstrsko stopnjo. Po končanju te stopnje, lahko reikist poleg zdravljenja tudi vodi tečaje in opravlja posvetitve oz. iniciacije

Po tretji stopnji reiki iniciacije v klasični usui reiki in po aktivni uporabi reikija najmanj eno leto (na sebi in drugih), se lahko tisti, ki začuti, da bi rad učil in širil znanje reikija, odloči za učiteljsko stopnjo.

V tej stopnji se naučimo postopka iniciacij v posamezne stopnje reikija, reiki meditacijo, reiki iniciacijo samozdravljenja, z uporabo anthakarana simbola in tibetanskega mojstrskega simbola dai ko myo in fire serpent.

Ta stopnja je primerna predvsem za tiste, ki tudi že sicer energijsko veliko delajo z ljudmi, da jih ta stopnja dodatno podpre v njihovem delu in duhovnem razvoju ter podpre njihovo podajanje znanj naprej. Na učiteljsko stopnjo sprejmem samo tiste,ki so pri meni opravili tretjo stopnjo,ki je predpriprava na učiteljsko stopnjo.

Trajanje: 9.00 – 17.00
Cena tečaja: 300 €

Srečanje reikistov

Srečanje je namenjeno reikistom za delitev praktičnih izkušenj pri delu z reikijem. Istočasno pa bomo delali tudi različne oblike reiki zdravljenja, ki jih bodo tokrat deležni reikisti. Na reiki srečanjih reikisti lahko predstavijo tudi druge tehnike s katerimi so se srečali.

Cena: brezplačno
Obvezna prijava vsaj dan pred srečanjem na: talitaterapija@gmail.com ali gsm – 040 607 190

Talita Taber Reiki

Meditacija z reiki zdravljenjem

Začnemo s postopkom postavitve individualnega energijskega polja, nadaljujemo z meditacijo, kjer se sproščajo napetosti, nato sledi postopek iniciacija reiki samozdravljenja v krogu .Meditacija je namenjeno vsem reikistom kot tudi zunanjim gostom, ki so potrebni energijske vzpodbude in motivacije na notranjih nivojih. Gost je lahko vsak, ki potrebuje zdravljenje tako na telesni, čustveni ali informacijski ravni. Reiki pomaga vzpostaviti notranjo umiritev in harmonizacijo energij, preko česa lahko vsak pri sebi sproži proces samozdravljenja.

Cena: prostovoljni prispevki
Obvezna prijava vsaj dan pred dogodkom na: talitaterapija@gmail.com ali gsm: 040 607 190

*opomba* Pred meditacijo se je možno naročiti na antistresno reiki terapijo z več reikisti hkrati. Cena 30 eur na terapijo. Prijave najmanj 3 dni pred meditacijo zaradi lažje organizacije reikistov

Djotiš – Jyotish

Djotiš ali Jyotish pomeni ustvarjanje svetlobe, ki osvetli našo pot, da je naše potovanje poenostavljeno. Lažje se izognemo oviram in težavam.

Djotiš nam pomaga, da svojo preteklost razumemo in pomaga, da zmoremo spremeniti svojo sedanjost ter na ta način povečati svobodno voljo in izbrati svojo prihodnost.

Tisto, kar je tako zelo pomembno razumeti kar nam djotiš poizkuša odstreti je to, da je popolnoma vse, kar se nam dogaja, samo odraz našega delovanja in ustvarjanja (naše misli, besede, dejanja, čustva, odzivi) in da prav zato to lahko tudi spremenimo.

Karma predstavlja vpetost med našim delovanjem in njegovo posledico – dogajanjem.

Djotiš – svetloba na življenjski poti, nam pomaga osvetliti in odstreti karmo – posledico ter jo preobraziti. Tako, da bo naše življenje in delovanje zažarelo in odsevalo tisto, kar se nahaja znotraj vsakega od nas – svetlobo, ljubezen in radost in predvsem skladnost s svojim poslanstvom oz. namenom bivanja.

Izobrazevanja Talita Taber Djotis 400x300

Individualno svetovanje

Za individualno obravnavo potrebujete: datum, uro in kraj rojstva.

V primeru, da vas zanima odnos z dotično osebo se za svetovanje tudi zanj/zanjo ravno tako potrebujejo zgoraj navedeni podatki. Možnost je tudi narediti vpogled v ujemanje med partnerji in posamezne karmične vezi z drugimi osebami.

Cena: 50€ /ura svetovanja

Obvezna predhodna rezervacija termina talitaterapija@gmail.com ali gsm: 040 607 190

Karmična diagnostika

Karmična diagnostika temelji na zakonu vzroka in posledice. To pomeni, da za vsako posledico obstaja določen vzrok. Vsako človeško dejanje, ne glede nato ali je dobro ali slabo, vpliva na celotno vesolje, na vse, kar obstaja. Na podlagi tega se dobre stvari nagradijo in slabe stvari ne.

S pomočjo karmične diagnostike ugotavljamo vzroke za težave, ki jih imamo. Te lahko izhajajo iz našega sedanjega življenja, časa rojstva, časa bivanja v maternici, v preteklih življenjih, prevzeto preko celičnega zapisa od naših prednikov. Vsak dogodek, ki se nam je kdaj koli zgodil (tako dober, kot slab), je vtisnjen v našem biopolju. Ne glede na to, ali se tega zavedamo ali ne, bodisi se je zgodilo pred kratkim ali davno nazaj, še vedno je zapisan v nas (na zavedni ali nezavedni ravni) in vpliva na kakovost našega življenja.

Karmična diagnostika poteka lahko individualno ali v skupini:

 • Individualna terapija s karmično diagnostiko
 • Delavnica Energijskega čiščenja s karmično diagnostiko

Individualna terapija s karmično diagnostiko

Pri individualni terapiji Talita Taber kombinira karmično diagnostiko z djotišem, zato je potrebno sporočiti: datum, uro in kraj rojstva. V primeru, da vas zanima odnos z dotično osebo se za svetovanje tudi zanj/zanjo ravno tako potrebujejo zgoraj navedeni podatki.

Cena za terapijo (1h): 60€

Delavnica Energijskega čiščenja in Karmičnega zdravljenja

Delavnica na fizičnem, energijskem emocionalnem in informacijskem nivoju

Na delavnici bo vključeno tudi znanje iz lastnih terapevtskih izkušenj, kako sebe očistiti povezav s tujimi energijami, kako se vzorci čistijo po metodi karmičnega samozdravljenja in kako se postaviti v polje brezpogojnega sprejemanja sebe in drugih. Naučili se bomo, kako ta postopek uporabiti tudi doma za dnevno čiščenje in vzdrževanje lastne energijske osi.
Razložili bomo kako prekiniti odvisnostne odnose, kako prekiniti čustvene in miselne dnevne obremenitve. Vzorci se čistijo na informacijskem polju po metodi karmične diagnostike.

Talita Taber Karmična diagnostika (1)

Če naredimo primerjavo karmično zdravljenje poteka na informacijskem nivoju in je kot antivirusni program, da lažje udejanjamo svojo prisotnost v trenutku. Karmična diagnostika čisti podedovane vzorce naših prednikov, kot tudi vzorce iz nivoja naše lastne dušne zgodbe,poudarek je tudi na na preprečevanju nastajanju novih vzorcev in energijsko čustvenih blokad.

Naučili se bomo tudi kako učinkovito energijsko očistiti svoj dom, svoje biopolje in kako vsak pri sebi lahko sam sebi sproži na enostaven način bioenergijsko zdravljenje in zaščito. Naučili se bomo postaviti svojo os sveta in biopiramido zdravljenja. Izvedli bomo tudi skupinsko zdravljenje s predihavanjem leže v krogu čas našega spočetja, bivanja v maternici, porod, otroštvo, odnos s starši, odnos s partnerji, odnos z našimi otroci.

Naredili bomo tudi AEQ somatsko vajo Roža, kjer delamo na refleksu rdeče in zelene luči. To je tehnika, ki pomaga mišični spomin osvoboditi preteklih travm s pomočjo vaje, kjer s polno prisotnostjo vračamo skozi dinamično meditativno usmerjanje posameznih mišičnih skupin, vračamo uravnoteženo gibljivost in sproščenost našemu fizičnemu telesu. Tako povečamo učinkovitost in sprožimo procese notranjega samozavedanja, urejanja našega življenja, predvsem pa polno ozemljenost in prisotnost v trenutku tukaj in sedaj. Vaje se delajo zelo umirjeno, počasi z iskanjem točke AEQ, točke največje sproščenosti.
______________________________________

1. sklop 9.00 – 14.00: postavitev osi sveta, čiščenje vzorcev, energijsko čiščenje doma, razumevanje čustev, tehnika kako energijo jeze pretvoriti v energijo za spremembo, samo masaža za spuščanje starega, izvedba AEQ somatske vaje roža

2. sklop 14.30 – 17.00: skupinsko karmično čiščenje časa v maternici, porod, otroštvo, odnos s starši, partnerji, otroci) skupinsko s predihavanjem zavednih in nezavednih vzorcev, blokad

______________________________________

S seboj prinesite podlogo za ležanje, vzglavnik, odejo, copate. Za prigrizek bo poskrbljeno med odmorom.

Cena delavnice: 100€

Obvezne prijave po e-mailu vsaj 2 dneva pred dogodkom na:
talitaterapija@gmail.com ali gsm: 040 607 190

______________________________________

Talita Taber – zaključila izobraževanje v šoli za Bioenergoterapevte centra Enost pri Marjanu Ogorevcu 2007, zaključila izobraževanje za prostovoljce v Hospicu pri spremljanju umirajočih in žalujočih. Začela kot asistentka na delavnicah karmične diagnostike pri Marjanu Ogorevcu in od julija 2009 redno vodim delavnice karmične diagnostike, delavnice reikia, mesečna srečanja tečajnikov, izvajam individualna osebna svetovanja z karmično diagnostik, ki jo kombiniram z intuitivnim djotišem.

www.facebook.com/talitaterapija