Naravna nega obraza

kozmetika, nega, mladostniška koža, antiaging

Zakaj naravna kozmetika?

Koža povezuje našo notranjost z zunanjim svetom. Je odraz stanja naše notranjosti, hkrati pa nas ščiti pred zunanjostjo.

Ker se zavedamo pojma vitalnosti kože in smo usmerjeni k naravnemu načinu življenja, v naših programih uporabljamo naravno kozmetiko s certifikatom.

Tisto, kar je za konvencionalno kozmetiko le mazilo, je pri naravni kozmetiki naravno olje, ki kožo hrani, deluje kot antioksidant, preprečuje razraščanje glivic ter zagotavlja dragocene vitamine in hranila…

Skozi kožo se v telo prenese do 80% sestavin vsega kar nanašamo na kožo oziroma uporabljamo za osebno nego zato je pomembno kaj uporabljamo.

Center Zdravja kozmetika (1)

Za vsak tip kože druga nega

Za najbolj naraven pristop svojim strankam priporočamo nego obraza po dr. Hauschki, ki ponuja pester izbor za prav vsak tip kože in obdobje v katerem stranka pride na nego. Ker nimamo le nege za privrženke 100% naravno vam dodatno nudimo:

  • Antiaging Galvanic SPA tretmaje
  • Klasično nego obraza
  • Nego mladostniške kože (do 25 leta)
  • Nego kože za moške…

V nego obraza je že vključeno oblikovanje obrvi. V kolikor želite vam jih lahko obrvi in trepalnice tudi pobarvamo. Še posebej priročno v poletnem času ali dopustu s poudarkom na kopanju.


Dr. Hauschka nege obraza – c
elosten pristop k naravni negi obraza

Naj vas kozmetičarke Dr. Hauschka razvajajo z edinstveno nego – nego, ki vas bo sprostila od glave do pet in vam hkrati globinsko očistila in navlažila kožo.

Posebnost nege je limfna stimulacija z naravnimi čopiči. Nega vas popelje v stanje globoke sproščenosti in vas napolni z občutki notranje mirnosti.

Zakaj uporabljamo naravno kozmetiko dr. Hauschka?
Dr. Hauschka izdelki za nego kože so edinstveni: izbrane zdravilne rastline pridelane na biodinamičen ali kontroliran ekološki način koži pomagajo pri njenem lastnem delovanju, negovanju in obnavljanju.

Osnovna nega – vzpostavitev harmonije. Sproščanje vratnih mišic, razgibavanje in rahla masaža rok in dekolteja ter površinsko ter globinsko čiščenje obraza. Vključuje specialno ampulo za občutljivo kožo ter tri različne maske. Primerna je za vsako stanje kože.

Obisk vam priporočamo 4-krat letno.

Trajanje: 120minut
Luksuzna nega NOVO! Osnovna nega obraza po dr. Hauschka z dodatkom masaže hrbta.Trajanje: 135minut
Učvrstilna nega NOVO! Osnovna nega obraza po dr. Hauschka s poudarkom na očeh in vratu.Trajanje: 120minut
Revitalizacijska nega Nego prilagodimo letnemu času, jo očistimo in nahranimo, da je zopet kot prerojena.Trajanje: 75minut

Čistilna nega Sproščanje vratnih mišic ter površinsko in globinsko čiščenje obraza (kot je odstranjevanje ogrcev). Dodatno vključuje masko za čiščenje in specialno ampulo za občutljivo kožo. Primerna za vsako stanje kože, razen vnete in nečiste.

Obisk vam priporočamo 4-krat letno.

Trajanje: 90minut

Nega nečiste, vnete kože Površinsko in globinsko čiščenje obraza. Dodatno vključuje masko za čiščenje in tople limonine ali žajbljeve obloge. Brez limfne stimulacije. Primerna za mladostno aknasto in problematično kožo.

Obisk vam priporočamo po potrebi

Trajanje: 60minut

Dr. Hauschka kozmetika nas spremlja skozi vsa starostna obdobja, ščiti in krepi našo kožo, jo oživlja in regenerira. Pri tem se ne pojavijo navidezni učinki, niti se ne ustvarja odvisnost od preparatov.

Vsaka koža postaja korak za korakom normalna, zdrava koža.

Osnovne ideje o koncepciji preparatov, so namenjene razumevanju novega načina pripravljanja kozmetičnih preparatov, oziroma na način, ki je bil že davno preizkušen – organski način.

Izdelke holistične kozmetike Dr. Hauschka lahko po posvetu z našo kozmetičarko Bojano kupite v trgovini Vita (vhod nasproti centra).

>>CENIK storitev


Antiaging Galvanic SPA

Predstavljamo edinstveno celovito tehnologijo proti staranju, ki je plod dolgoletnih znanstvenih raziskav. Klinično testirana in prva na vodni osnovi narejena kozmetika z največ NARAVNIH, hranljivih snovi. S pomočjo patentirane AgeLOC tehnologije deluje na genskem nivoju in ponovno aktivira delovanje elastana, kolagena v koži in zmanjša nepravilnosti na koži. Rezultat viden že po 20 minutah.

Center Zdravja kozmetika (2)
 

Pomlajevalna nega obraza Galvanic Spa – Edinstvena metoda pomlajevanja kože.

S pomočjo šibkega galvanskega toka ter patentirane Age LOC tehnologije delujemo na genskem nivoju. Ponovno bomo ativirali tvorjenje kolagena ter okrepili elastanska vlakna. Kožo bomo izdatno nahranili, jo svežili ter revitalizirali. Rezultat je opazen že po prvem tretmaju!

Anticelulitna nega telesaGalvanic Spa Body Tretma pričnemo s sproščujočim peelingom telesa iz mareličnih pečk. Sledi nega telesa z uporabo Body Shaping gela, ki ciljno deluje na encime v maščobnih celicah ter s šibkim galvanskim tokom. Koža bo opazno bolj elastična ter napeta. Med samimi obiski (posameznimi tretmaji) se priporoča uporaba Dermatic Effects Lotiona za intenzivnejše učinke.