Kategorija izdelkov

JOGA BLAZINE

Joga blazine

Sedaj je od proizvajalca blazin Airex na voljo več joga blazin:  blazine za jogo Calyana,, blazine Eco Grip in Eco Pro in blazina za jogo Eco Cork iz plute.

YOGA CALYANA

Profesionalne blazine za jogo CALYANA so produkt, ki se je razvil v partnerstvu med podjetjem Airex, vodilnim na trgu med proizvajalci telovadnih in terapevtskih blazin, in učiteljem joge Buket Akkus. Blagovna znamka Calyana ponazarja sinonim za premium kakovost joga blazin.

CALYANA Prime Yoga je prva blazina za jogo, ki je nastala v sodelovanju med vodilnimi prizvajalcem blazin na tržišču podjetjem Airex in učiteljem joge Buket Akku. Calyana Prime joga blazina je enostavna in lahka za prenašanje, nudi dolgotrajen optimalen oprijem in trdnost. V trendovskih barvah so blazine za jogo Calyana prava paša za oči.

Joga preproge CALYANA ponujajo optimalen dolgotrajen oprijem in so 100% odporne proti zdrsu. Podloge med posameznimi dinamičnimi vajami ne drsijo po tleh. Ravno tako ne drsijo roke in noge ter je zato je varna izbira. Poleg tega podloge za jogo CALYANA nudijo prijeten občutek in so same po sebi zelo stabilne.

YOGA ECO GRIP, ECO PRO in ECO CORK

Trendi kažejo na vse večjo zavest o našem planetu s strani ljubiteljev joge in pilatesa. Reciklirani, trajnostni in biorazgradljivi materiali, združeni z dobro znano kakovostjo AIREX® so lastnosti najsodobnejše joga blazine in dodatkov za jogo. Vsi materiali so okolju prijazni ter ponujajo neprimerljivo ugodje in veselje ob uporabi.

Yoga Eco Grip blazina, je Airexov produkt, za najzahtevnejše jogiste. Vrhnji del blazine je izdelan iz mehke, gladke gume, ki nudi maksimalen oprijem in dobro izolacijo. Gumijasta podlaga, ki je na voljo v sivi, vijolični in roza barvi, si bo zapomnila položaj vsakega prsta in tako nudila oporo tudi pri najzahtevnejših jogijskih vajah.

Za vse, ki želite nekoliko prijetnejši dotik, priporočamo izbiro Yoga Eco Pro blazine. Zgornja plast blazine, spominja na bombaž, ki še vedno nudi dovolj opore. To pomeni, da ko boste na blazini zaključili z jogo, si privoščite počitek na Premium TPE materialu.

Del nove linije Airex blazin je tudi Yoga Eco Cork blazina. Kot pove že samo ime, je vrhnja plast blazine narejena iz plute in nudi vrhunski naravni občutek. Naravni material iz plute ustvarja toploto in izolacijo za notranjo in zunanjo uporabo ter ustvarja ravnovesje med naravo, telesom in duhom.