Kategorija izdelkov

KONJIČKI IN ŽOGE ZA SKAKANJE

Konjički in žoge za skakanje

K zdravemu razvoju otroka spada tudi učenje motoričnih sposobnosti. Gibalni razvoj je navečji v zgodnjem otroštvu, saj je celoten otrokov organizem, predvsem pa njegov živčni sistem, v tem obdobju najbolj občutljiv na dražljaje iz okolja. Ker se otrok večino stvari nauči preko igre, je torej vaša naloga prava izbira igrač. Eden izmed boljših artiklov na trgu, za spodbujanje učenja hoje je igralni konjiček. Take igrače za razvijanje motorike, vašemu otroku omogočajo oporo za krepljenje nogic in predmet, na katerem bo v začetni fazi izboljševal svoje ravnotežje. Ko bo osvojil prve korake, pa je igralni konjiček z nekaj dodatki, lahko tudi gugalnik, prvi poganjalček in odlična igrača do učenja vožnje s kolesom. Obstajajo konjički, zajčki, žirafe in še katero žival bi lahko našteli. Pri izboru upoštevajte, da je kakovost materiala dobra, da ima odbojne lastnosti in da vašemu otroku nudi varnost in zabavo pri osvajanju novih znanj.

Otroci s pomočjo konjička in žogami za skakanje razvijajo gibalne sposobnosti in ravnotežje. Konjički kakor tudi žoge za skakanje so izdelani iz zelo odpornih materialov ter so zato primerni za igro v vseh pogojih.

Konjički kakor tudi žoge za skakanje spodbujajo otroka k gibanju, razvoju ravnotežja ter otrokove koordinacije predvsem pa so tudi odlična zabava.