Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Duhovna rast

OBVESTILO Covid-19:
Cenjene stranke obveščamo, da se izvedba predavanj in delavnic prilagaja trenutnim državnim ukrepom o zajezitvi epidemije.
Hvala za razumevanje.

Ekipa Vita centra

Osebnostna rast človeka v modernem času dobiva vedno večji pomen. 

Izobražujemo se lahko v vseh starostnih obdobjih, saj učenje krepi um in sprošča. Mnogi se dogodkov duhovne rasti udeležijo šele ko v življenju pridejo do točke, ko ne vedo več kako naprej, spet drugi v tem vidijo odmik od ponorelega sveta, v katerega nas silijo tako mediji kot tudi tempo življenja. 

Tematike predavanj in delavnic se dotikajo zdrave prehrane in nege, duhovnosti – osebne rasti in naravnega zdravljenja, ki vse bolj postaja pomemben dejavnik na poti do srečnega življenja.

Predavanja in delavnice so namenjene osveščanju vseh obiskovalcev Vita centra, lahko pa jih organiziramo tudi za organizirane skupine posameznih društev, za podjetja in druge ustanove.

Na omenjene tematike smo pripravili v preteklem letu skoraj 100 dogodkov, z udeležbo številnih zadovoljnih obiskovalcev iz vse Slovenije.


Bodite informirani

Za pravočasno informiranost naših obiskovalcev skrbimo tudi s pomočjo pošiljanja mesečnega napovednika dogodkov. Zaupajte nam vaš e-naslov.

Organizator večina izobraževanj in dogodkov v Vita centru je Akademsko rekreativno športno društvo Vita.

Ste predavatelj in iščete prostor za svojo dejavnost? Nudimo vam različne oblike sodelovanja

Informacije
04/2519558, 040/808 300
recepcija@vitacenter.si

 
Razvrsti po:
 
 • 14.08.2021

  Tečaj in iniciacija USUI REIKI II. stopnje

  Pretok energije se dodatno ojača z uporabo simbolov. Delali bomo predvsem na področju pretiranih čustvenih navezav in odnosi z drugimi ljudmi. Naučili se bomo tudi uporabe reikija za delo na daljavo, risanja simbolov in meditacije na simbole. Konec dneva pa sledi iniciacija v 2. stopnjo. Več ...
   
 • 20.08.2021

  Reiki meditacija

  Namenjeno vsem, ki so podvrženi stresu in potrebujejo notranjo sproščenost. Gost je lahko vsak, ki potrebuje zdravljenje tako na telesni, čustveni ali energijski ravni. Reiki meditacija sproži proces samozdravljenja. Več ...
   
 • 21.08.2021

  Tečaj in iniciacija USUI REIKI III. Mojstrska stopnja

  V tretji stopnji se znanju reikija doda usujev simbol in dodatne možnosti uporabe reikija (psihična operacija, reiki meditacija za uresničevanje ciljev, uporaba reiki kristalne mreže). Po začetnem teoretičnem delu se bo delala reiki meditacija nato iniciacija. Več ...
   
 • 22.08.2021

  Tečaj in iniciacija USUI REIKI Učiteljska stopnja

  Po tretji stopnji reiki iniciacije v klasični usui reiki in po aktivni uporabi reikia najmanj eno leto na sebi in drugih, se lahko tisti, ki začuti, da bi rad učil in širil znanje reikia odloči za učiteljsko stopnjo.V tej stopnji se naučimo postopka iniciacij v posamezne stopnje reikia, reiki meditacijo, reiki iniciacijo samozdravljenja, z uporabo anthakarana simbola in tibetanskega mojstrskega simbola daikomyo in firesrpent. Več ...
   
 
 
 

Prednosti nakupa

 • Preverjena kakovost izdelkov
 • Nakup direktno od uvoznika
 • Izdelava po meri kupca
 • Hitri odzivni čas
 • Podpora uporabnikom
 • Strokovno svetovanje
 • Brezplačno pošiljanje pri nakupu nad 15€

_____________________________

POMEMBNO OBVESTILO:
Pri pakiranju naročenih izdelkov upoštevamo
stroge preventivne ukrepe, da bi preprečili širjenje
korona virusa (Covid-19).

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.