Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Duhovna rast

OBVESTILO Covid-19:
Cenjene stranke obveščamo, da se izvedba predavanj in delavnic prilagaja trenutnim državnim ukrepom o zajezitvi epidemije.
Hvala za razumevanje.

Ekipa Vita centra

Osebnostna rast človeka v modernem času dobiva vedno večji pomen. 

Izobražujemo se lahko v vseh starostnih obdobjih, saj učenje krepi um in sprošča. Mnogi se dogodkov duhovne rasti udeležijo šele ko v življenju pridejo do točke, ko ne vedo več kako naprej, spet drugi v tem vidijo odmik od ponorelega sveta, v katerega nas silijo tako mediji kot tudi tempo življenja. 

Tematike predavanj in delavnic se dotikajo zdrave prehrane in nege, duhovnosti – osebne rasti in naravnega zdravljenja, ki vse bolj postaja pomemben dejavnik na poti do srečnega življenja.

Predavanja in delavnice so namenjene osveščanju vseh obiskovalcev Vita centra, lahko pa jih organiziramo tudi za organizirane skupine posameznih društev, za podjetja in druge ustanove.

Na omenjene tematike smo pripravili v preteklem letu skoraj 100 dogodkov, z udeležbo številnih zadovoljnih obiskovalcev iz vse Slovenije.


Bodite informirani

Za pravočasno informiranost naših obiskovalcev skrbimo tudi s pomočjo pošiljanja mesečnega napovednika dogodkov. Zaupajte nam vaš e-naslov.

Organizator večina izobraževanj in dogodkov v Vita centru je Akademsko rekreativno športno društvo Vita.

Ste predavatelj in iščete prostor za svojo dejavnost? Nudimo vam različne oblike sodelovanja

Informacije
04/2519558, 040/808 300
recepcija@vitacenter.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.