Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Duhovna rast

OBVESTILO Covid-19:
Cenjene stranke obveščamo, da se izvedba predavanj in delavnic prilagaja trenutnim državnim ukrepom o zajezitvi epidemije.
Hvala za razumevanje.

Ekipa Vita centra

Osebnostna rast človeka v modernem času dobiva vedno večji pomen. 

Izobražujemo se lahko v vseh starostnih obdobjih, saj učenje krepi um in sprošča. Mnogi se dogodkov duhovne rasti udeležijo šele ko v življenju pridejo do točke, ko ne vedo več kako naprej, spet drugi v tem vidijo odmik od ponorelega sveta, v katerega nas silijo tako mediji kot tudi tempo življenja. 

Tematike predavanj in delavnic se dotikajo zdrave prehrane in nege, duhovnosti – osebne rasti in naravnega zdravljenja, ki vse bolj postaja pomemben dejavnik na poti do srečnega življenja.

Predavanja in delavnice so namenjene osveščanju vseh obiskovalcev Vita centra, lahko pa jih organiziramo tudi za organizirane skupine posameznih društev, za podjetja in druge ustanove.

Na omenjene tematike smo pripravili v preteklem letu skoraj 100 dogodkov, z udeležbo številnih zadovoljnih obiskovalcev iz vse Slovenije.


Bodite informirani

Za pravočasno informiranost naših obiskovalcev skrbimo tudi s pomočjo pošiljanja mesečnega napovednika dogodkov. Zaupajte nam vaš e-naslov.

Organizator večina izobraževanj in dogodkov v Vita centru je Akademsko rekreativno športno društvo Vita.

Ste predavatelj in iščete prostor za svojo dejavnost? Nudimo vam različne oblike sodelovanja

Informacije
04/2519558, 040/808 300
recepcija@vitacenter.si

 
Razvrsti po:
 
 • 12.05.2021

  Začetna 4-urna delavnica uporabe metode EFT

  Delavnica je primerna za vsakogar, ki verjame, da mora obstajati način, s katerim si učinkovito lahko pomaga sam. Predznanje ni nujno potrebno. V štirih urah se bomo naučili vsega, kar rabite, da učinkovito prenovite svoje življenje! Več ...
   
 • 22.05.2021

  Tečaj in iniciacija USUI REIKI I. stopnje

  Reiki je zelo enostaven način celostnega zdravljenja, s polaganjem rok nase ali na drugo osebo, na živali, rastline. Reiki zdravi na vseh nivojih, fizičnem, čustvenem in duhovnem in podpira naravno sposobnost telesa za samoozdravitev. Več ...
   
 • 31.05.2021

  Nujno obvestilo - DELOVNI ČAS

  Cenjene stranke obveščamo, da zaradi vaše in naše varnosti do nadaljnega (začasno) še vedno ne izvajamo kozmetičnih in masažnih storitev. TRGOVINA VITA* deluje normalno, ravno tako tudi FIZIOTERAPIJA kjer redno sprejemamo vaše delovne naloge. SPLETNA TRGOVINA deluje NEMOTENO! Več ...
   
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.