Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Zdrav razvoj otroka

 
Razvrsti produkte po:
 
 
PrviPrejšnji12ZadnjiVsi
 
 

Zdrav razvoj otroka

Poskrbimo za Zdrav razvoj otroka v vrtcih, šolah kakor tudi v domačem okolju na aktiven način.

Vsi pripomočki za Zdrav razvoj otroka na enem mestu. Pripomočki, kot so aktivni in didaktični pripomočki za potrebe pri delu v šolstvu – za šole in vrtce, pri delovni terapiji in fizioterapiji kakor tudi za aktivno preživljanje prostega časa z otroki.

Pripomočke smo zajeli v naslednjih glavnih skupinah:

Blazine za terapijo in vadbo Airex – blazine visoke kakovosti, ki sledijo zdravstvenim standardom. Blazine Airex so udobne, mehke, tople in trpežne. Posebna zaprto celična struktura omogoča, da blazina ohranja vedno obliko ne glede na vse Nosečnice in novorojenčki – blazina Airex za vso družino.

Velike žoge in terapevtski valji Gymnic Classic, Gymnic PLUS – žoge za pravilno, zdravo ter aktivno sedenje, igro, vadbo in terapijo.

Žoge za šport in igro ter terapijo Gymnic – OVER ball, SOFFY max, FANTI žoge za prijetno in mehko igro. Na voljo tudi ostale žoge za vse vrste športov.

Masažne žogice in masažni valji Gymnic – Refleks žogice, refleks obroč, SENSY žoge – za spodbujanje senzorike kakor tudi za sproščanje in masažo.

Sedežne blazine Gymnic – za zdravo in aktivno sedenje, kjer nimamo veliko prostora, primerne tudi za šole kot tudi za vadbo, za odrasle in otroke. Priporočamo za otroke, ki »neradi sedijo pri miru«.

Konjički RODY, RAFFY Gymnic – so aktivne igrače od 2. leta naprej. Krasna in varna igrača za razvoj ravnotežja in gibalnih sposobnosti. Na voljo so tudi dodatki kot je gugalni podstavek kot tudi podstavek s kolesi.

HOP žoge za skakanje Gymnic – aktivna igrača za otroke s katero spodbujamo otrokovo koordinacijo in ravnotežje ter nudi veliko zabave.

Didaktične igrače Gymnic – različne igralne ploščice in Thera Bolly – didaktične igrače za šole in vrtce kot tudi za aktivno preživljanje prostega časa za celotno družino.

 
 
 

Prednosti nakupa

  • Preverjena kakovost izdelkov
  • Nakup direktno od uvoznika
  • Izdelava po meri kupca
  • Hitri odzivni čas
  • Podpora uporabnikom
  • Strokovno svetovanje
  • Brezplačno pošiljanje pri nakupu nad 15€

_____________________________

POMEMBNO OBVESTILO:
Pri pakiranju naročenih izdelkov upoštevamo
stroge preventivne ukrepe, da bi preprečili širjenje
korona virusa (Covid-19).

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.