Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • This event has passed.

Tečaj in iniciacija USUI REIKI I. stopnje

16 julija @ 9:00 dop - 5:00 pop

Izobrazevanja Talita Taber reiki 400x300

Reiki je zelo enostaven način celostnega zdravljenja, s polaganjem rok nase ali na drugo osebo, na živali, rastline. Reiki zdravi na vseh nivojih, fizičnem, čustvenem in duhovnem in podpira naravno sposobnost telesa za samo-ozdravitev.

Reiki je zelo enostaven način celostnega zdravljenja, s polaganjem rok nase ali na drugo osebo, na živali, rastline. Reiki zdravi na vseh nivojih, fizičnem, čustvenem in duhovnem in podpira naravno sposobnost telesa za samoozdravitev.

Reiki zdravljenje tako na zelo nežen način ublaži različne težave in travme. Izkušnja reikija je izkušnja komunikacije ljubezni z vsem, kar obstaja, je brezpogojna ljubezen in sprejemanje. Prejemati reiki skozi svoje ali tuje dlani je podprto z življenjsko silo vesolja. Reiki ima sebi lastno inteligenco in nima meja.

Mogoče imate telesne bolečine, ste pod stresom in iščete sprostitveno metodo, hočete dopolniti drugo terapevtsko dejavnost , mogoče ste samo radovedni – vsak od reikistov ima svojo zgodbo, kako je našel reiki in pogosto se izkaže, da te reiki najde, ko si pripravljen. »Reiki iniciacija« vam pomaga ojačati vaš potencial, kaj naj bi v resnici počeli. Reiki I. stopnje je namenjen predvsem samozdravljenju in delu na sebi.

Predstavitev reikija, razlaga pomenov posameznih energetskih centrov v telesu (čaker) – kako jih uravnotežiti, kako so bolezni v povezavi s posameznimi miselnimi vzorci, sprostitvena meditacija, iniciacija v reiki, praktični prikaz uporabe.

Najmanj en dan pred reiki iniciacijo je priporočljivo piti veliko vode in jesti samo lahko hrano(sadje, zelenjavo,oreščke). Izognite se vsem poživilom, alkoholu, mesu in spolnim odnosom.

Za iniciacijo s sabo prinesite osebni kamen, priporoča se kamena strela ali mesečev kamen.

Na tečaju bo poskrbljeno za hrano in pijačo – po iniciaciji.

Izvajalka tečaja – Talita Taber
Tečaj poteka od 9h -17h

Cena: 100 EUR, plačilo na dan delavnice

Obvezna prijava vsaj 2 dni pred tečajem s sms-om 040 607 190 ali na talitaterapija@gmail.com

>>več o Usui Reiki
______________________________________

Talita Taber – zaključila izobraževanje v šoli za bioenergoterapevte centra Enost pri Marjanu Ogorevcu 2007, zaključila izobraževanje za prostovoljce v Hospicu pri spremljanju umirajočih in žalujočih. Začela kot asistenka na delavnicah karmične diagnostike pri Marjanu Ogorevcu in od julija 2009 redno vodim delavnice karmične diagnostike, delavnice reikia, mesečna srečanja tečajnikov, izvajam individualna osebna svetovanja z karmično diagnostik,ki jo kombiniram z intuitivnim djotišem.

Podrobnosti

Datum:
16 julija
Time:
9:00 dop - 5:00 pop
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

Vita Center
Slovenija + Google Map
Vita22_Otvoritev_popup_700x400px_-01