Izdelki v košarici: 0 item(s)
Skupaj; 0,00 
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • This event has passed.

GLASBENA NOVOLETNA DELAVNICA Z MEDITACIJO – Talita Taber z glasbenimi gosti

23. decembra, 2023 @ 5:00 pop - 8:30 pop

Novoletna meditacija Talita Taber

Glasbena novoletna meditacija bo potekala v dveh delih in sicer:

  • ob 17.00 do 18.00 – Odlaganje obremenitev s Karmičnim samozdravljenjem
  • ob 18.30 do 20.30 – Glasbena meditacija za dobrodošlico novemu

__________________________________________________________________________________________

od 17:00 do 18:00
ODLAGANJE OBREMENITEV S KARMIČNIM SAMOZDRAVLJENJEM

Kdor bo želel bolj intenzivno odložiti breme starih izkušenj in predihati čustvene blokade in spustiti določene vzorce s čiščenjem po metodi karmičnega samozdravljenja… leže v krogu skupine na blazinah in s predihavanjem starih vzorcev, prepričanj.. Zaključek ob notranjem odpiranjem novemu , spremembam za lažjo samo-realizacijo notranjih poslanstev. Potrebna so udobna oblačila, odeja, vzglavnik, podloga za ležanje, steklenica vode. Na koncu umiritev ob zvokih glasbil, ponotranjenje….in ozemljitev s šamanskim bobnom, gongom.
Več o Karmičnem samozdravljenju.

od 18:30 do 20:30
GLASBENA MEDITACIJA ZA DOBRODOŠLICO NOVEMU

V večerni meditaciji se bomo polno odprli vibracijam prihajajočih sprememb. V vodeni meditaciji se bomo povezali s čutenjem vsakega meseca v letu 2024. Vse skupaj bo podprto z reiki iniciacijo samozdravljenja in reiki blagoslovom.
Meditacija bo ob zvoki različnih meditativnih zvokih glasbil.
Priporočljivo je imeti udobna oblačila, copate ter steklenico vode. Sprostiti se in se prepustiti blagodejnim vibracijam.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Cena: 60 eur, prijave najkasneje do:  20.12.2023 na 040 607 190 ali talitaterapija@gmail.com
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Glasbeni gostje o sebi:

Mina Kunstelj Bindi (gong)
z zvokom izvabljam tišino. ‘Klepetavo opico’, ki dirka po naši glavi, vibracija zvoka pomiri in utiša. Moji sodelavci so nežni, a mogočni inštrumenti: gong, kristalna posoda, shruti, zvončki, školjka, predvsem in na prvem mestu pa moj glas, ki zapelje v topel prostor srca.
https://zvoktisine.weebly.com/


Miha Kraker (flavta, klavir, afriški boben)

glasba me je prevzela pred dvajsetimi leti, ko sem prvič prijel za kitaro. Ukvarjam se s poučevanjem kitare, nastopanjem v živo s kitaro in vokalom.Na delavnici bom podpiral proces z igranjem na flavto in klavir z vokalom ter afriškimi bobni.
https://www.youtube.com/watch?v=7XcWBwitm6o

Otmar Taber (kitara)
Za glasbo sem se navdušil zgodaj v otroštvu. Nedavno sem končal magistrski študij kompozicije na ljubljanski Akademiji. Igram in poučujem električno kitaro, vodim svoj rock band in skladam klasično glasbo. Z energijskimi svetovi sem se srečal preko mame, zato mi niso tuji. Pri pretoku energij bom pomagal z improvizacijo in s skladbami, ki smo jih pripravili s kolegi.
https://365.rtvslo.si/arhiv/koncerti-kulturno-umetniski-program/174947692

Lorina Marolt Vajda (violina)
Moja glasbena pot se je začela pri 5. letih v Glasbeni šoli Domžale in Glasbeni šoli Kamnik. Po končani osnovni šoli sem opravila izpit na Konservatoriju za glasbo in balet Ljubljana, nadaljevala študij pri prof. Tatjani Špragar. Z odliko maturirala leta 2016. Istega leta opravila sprejemni preizkus na Akademiji za glasbo v Ljubljani, kjer sem svojo Akademsko pot začela s profesorjem Janezom Podleskom. Leta 2017 sem bila koncertna mojstrica mednarodnega orkestra Euphony. Poglabljam se tudi v jazzovske vode. V svojem dosedanjemdelovanju sem pomagala v različnih orkestrih kot so RTV Slovenija, SFK Celovec, mednarodni orkester Euphony,… ter na likovnih razstavah (Dunaj, Kranj…). Prav tako imam izkušnje v učenju violine – leta 2018 sem učila v Kairu na mednarodni šoli, kjer sem ob učenju violine tudi korepetirala baletnike ob klavirju. Na meditacijah sodelujem že nekaj let.

Podrobnosti

Datum:
23. decembra, 2023
Time:
5:00 pop - 8:30 pop

Prizorišče

Vita Center
Slovenija + Google Map