Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Splošni pogoji poslovanja

100% VAREN NAKUP

Plačilo po povzetju ali direktno na TRR, brez tveganja za zlorabo kreditnih kartic. Poleg tega zagotavljamo tudi popolno varnost vaših osebnih podatkov.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Vse naročene izdelke boste prejeli v največ petih delovnih dneh!

V primeru, da Vam naročenega izdelka ne moremo dostaviti pravočasno, vas bomo o roku dobave pisno obvestili na vaš elektronski naslov.

Pri naročilu nad 85€ vam naročene izdelke pošljemo brezplačno! Pravne osebe pri nakupu nas 120€.

15 DNEVNI PREIZKUS

Če z naročenim izdelkom ne boste zadovoljni, nam ga v 15 dneh od nakupa vrnete nazaj in vrnili vam bomo denar. Brez vprašanj!

Splošni pogoji poslovanja

Naročilo in sklenitev pogodbe

Spletna prodaja poteka s pomočjo nakupovalnega vozička.

Naročanje preko interneta poteka 24 ur na dan, vse dni v letu. Stranka izbira in naroči izdelke, ki so mu na voljo v spletni ponudbi, razvrščene v blagovne skupine. Za lažje in hitrejše iskanje določenih izdelkov ima stranka na voljo rubriko "Išči", kjer po ključnih besedah najde artikle in jih naroči. S klikom na gumb "naroči zdaj" stranka doda izdelek v nakupovalno košarico in lahko nadaljuje z nakupom.

Klik na gumb "zaključite naročilo" je zadnja faza naročila in se smatra za sprejem ponudbe - sklenjena pogodba. Sklepanje pogodbe je možno le v slovenskem jeziku.

Zasebnost

Vsi osebni ali kakršni koli drugi podatki, ki nam jih boste zaupali, so varovani v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov in ne bodo posredovani tretjim osebam, prav tako podatkov ne bomo uporabili v kakršnemkoli nasprotju z zakonom.

Potrošnik z izvedeno registracijo dovoljuje ponudniku zbiranje in uporabo osebnih podatkov, ki jih vnese pri registraciji. Vsi podatki, ki jih potrošnik navede pri registraciji so namenjeni le poslovanju ponudnika, ki jih ne posreduje v druge namene ali tretji osebi. Trajno hranimo podatke, ki jih je potrošnik vnesel ob registraciji v računalniškem sistemu, ki je ustrezno varovan in zaščiten.

Ob nastopu višje sile ali morebitnem "vdoru" v računalniški sistem ne prevzemamo odgovornosti za podatke in zlorabo ali odtujitev le teh!

Cene izdelkov

Cene v spletni ponudbi so v EUR in vključujejo predpisani DDV. Navedene cene veljajo le za nakupe v VITA Center spletni ponudbi in se lahko razlikujejo od cen v Trgovini VITA.

Pridružujemo si pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Vse cene veljajo na dan naročila.

Pravne osebe

Zavezanci za DDV morajo ob naročilu v opombo navesti svojo davčno številko!

Slike izdelkov

Slike izdelkov so simbolične. Dekorativni material ni vključen v ceno.

Plačilo in dostava

Omogočamo vam plačilo

  • po povzetju (ob prevzemu na pošti)

Zaradi nižjega stroška plačila vam namesto klasičnega plačila z odkupnino in provizijo Pošte Slovenije (višina provizije varira glede na vrednost paketa), k paketu za plačilo priložimo splošno položnico. Plačilo se opravi preko plačilnega naloga VITA Centra pred prevzemom naročenega blaga na Pošti Slovenije.

  • direktno na TRR Vita centra

Za nakazilo direktno na naš TRR v opombo pri naročilu navedite "plačilo direktno na TRR Vita centra" in na vaš e-naslov bomo posredovali račun v elektronski obliki, ki je osnova za plačilo. Original račun prejmete po povzetju skupaj z naročenim blagom.
Vaše naročeno blago bo poslano preko Pošte Slovenije po prejetem denarju na naš TRR oziroma po prejetju potrdila o plačilu računa na fax št. 04/2519 570 ali e-naslov info@vitacenter.si . Hvala za razumevanje.
Pri naročilu fizičnih oseb nad 85 € in pravnih oseb nad 120 €, stroške pošiljanja plača VITA Center.

Vse naročene izdelke Vam bomo poslali v najkrajšem možnem času (praviloma v največ 5-ih delovnih dneh) po prejemu naročila, preko Pošte Slovenije. V primeru, da Vam določenega izdelka ne moremo dostaviti pravočasno, vas bomo pisno obvestili na elektronski naslov.

Odstop od pogodbe

Stranka ima pravico, da v 15-tih dneh po prejemu blaga, pisno sporoči, da odstopa od pogodbe oz. nakupa. Za sporočilo o odstopu od pogodbe/naročila se šteje vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop.

V primeru, da boste odstopili od nakupa, nam blago pošljite v 15-tih dneh v nespremenjeni količini in nepoškodovano, torej ne uporabljeno in zaprto (originalno zaprti embalaži), razen če je bilo blago uničeno že pred prispetjem ne da bi za to bili krivi. Vsi stroški, ki so povezani z vrnitvijo blaga krije stranka sama.

Kot stranka imate pravico vrniti izdelek na naš naslov tudi v primeru, če ste ga že plačali ter ste nas v 15-tih dneh po prejemu blaga pisno obvestili, da odstopate od nakupa. V takem primeru nam blago prav tako vrnite nepoškodovano, neuporabljeno in zaprto v nespremenjeni količini. Stroške, ki so povezani z vrnitvijo blaga krije stranka sama. V takem primeru, vam bomo po prejetju blaga na naš naslov, v 15-tih dneh povrnili že plačano kupnino.

Splošno

Vse informacije na tej strani so zgolj za osebno uporabo in so last posameznih podjetji, ki imajo avtorsko in lastninsko pravico za posamezne logotipe in tekste. Razmnoževanje in distribucija materialov ni dovoljena. Vse informacije in publikacije na tej strani so izključno v lasti avtorjev in je njihova distribucija možna izključno po pisnem dovoljenju avtorjev. Uporaba informacij neskladno s pravili se smatra kot kršitev avtorskih pravic.

 
 
 

Prednosti nakupa

  • Preverjena kakovost izdelkov
  • Nakup direktno od uvoznika
  • Izdelki po meri
  • Hitri odzivni čas
  • Podpora uporabnikom
  • Strokovno svetovanje

_____________________________

POMEMBNO OBVESTILO:
Pri pakiranju naročenih izdelkov upoštevamo
stroge preventivne ukrepe, da bi preprečili širjenje
korona virusa (Covid-19).

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.