Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Delovne klopi

Osnovna oprema vsake fizioterapije

Klasične delovne klopi so namenjene za varno stojo in sedenje pri dnevnih aktivnostih oblačenja, slačenja in vseh vrstah terapij. V večini se jih uporablja v fizioterapijah in razvojnih ambulantah. 

Narejene so iz masivnega bukovega lesa, obložene s kompaktno peno in oblečene v umetno usnje. V osnovni izvedbi so izdelane v rumeni barvi. 

Na voljo so v treh velikostih: (širina x dolžina / višina)

 
 
 

Nastavljive delovne klopi

 

Nastavljiva delovna klop za fizioterapijo, terapijo doma in pomoč pri vsakodnevnih opravilih

Nova izvedba klasičnih delovnih klopi, z možnostjo individualne nastavitve višine in naklona. Primerna tako za terapijo kot tudi druge oblike uporabe pri kateri je potreben dvig in naklon (npr. igranje kitare...). 

Ker je nastavljiva po višini lahko nadomeša uporabo več različnih višin klasičnih delovnih klopi, s tem pa prihranite tako na denarju kot tudi na prostoru.

Narejene so iz vezane plošče, obložene s kompaktno peno in oblečene v umetno usnje. V osnovni izvedbi so izdelane v zeleni barvi.

Na voljo v treh velikostih: (širina x dolžina / višina)

Mogoča je izdelava nastavljive delovne klopi tudi brez prevleke umetnega usnja ter jo tako lahko uporabljamo tudi kot pisalno mizo, ki "raste" z vašim otrokom.
Za povpraševanje se obrnite na:    info@vitacenter.si
 
 
 

Delovna miza OR-27

Nastavljiva miza za otroke

Namenjena je otrokom, ki pri sedenju uporabljajo večji stolček OR - 25 ali invalidski voziček. Primerna je za uporabo v šoli in doma.

Zaradi nastavljivosti po višini in nagibu, omogoča pravilno držo pri hranjenju in drugih dnevnih aktivnosti. V osnovni izvedbi je spredaj zaobljen izrez, ki omogoča tesnejši stik otroka z mizo.

Velikost in izvedba se lahko prilagodi tudi drugim zahtevam.

Nastavljiva delovna miza OR - 27     (Art. št.: 27.00)
Mere površine: 80 x 65cm (izrez 12cm)
Debelina ploskve: 18-19mm
Nastavljivost po višini: 55-80cm oziroma 70-95 cm
Možnost nagiba zgornje površine: do 20°

Za povpraševanje se obrnite na:   info@vitacenter.si
ali na:  04/2519 560


*OPOMBA: v snovanju imamo tudi novo delovno mizo z električnim dvigom in daljinskim upravljanjem OR27el.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.