Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

 

Žoge in napihljiv program artiklov za sedenje, vadbo, terapijo in zdrav gibalni razvoj otroka

S podjetjem Ledraplastic iz Ossopa v Italiji sodelujemo in smo njihovi generalni distributer za Slovenijo že več kot 20 let.

V družinskem podjetju Ledraplastic že preko 40 let proizvajajo gimnastične žoge in so ena izmed prvih podjetij, ki je za svoje proizvode začela uporabljati nestrupeni material Vinyl.

Gymnic® je blagovna znamka, ki jo Ledraplastic uporablja za prodajo svojih izdelkov na svetovnem trgu. 

 

→ Seznam vseh produktov Gymnic

 
 
 

Gymnic® = način gibanja

Skozi leta se je podjetje Ledraplastic ciljno usmeril in specializiral v proizvodnjo napihljivih izdelkov, ki se lahko uporabljajo v vzgoji, izobraževanju, terapiji, rehabilitaciji, športu in prostem času.

Gymnic© produkti so:

 

 • brez lateksa

 • brez pftalatov

 • brez BPA
 • iz visoko kakovostnega pvc

 • registrirani kot medicinsko tehnični pripomoček 

 • pri igračah narejeni po EN71 standardu s CE oznako
 • proizvedeni v Italiji po najviših ekoloških standardih brez 

 • toksičnih izpuhov

 • proizvedeni za reciklažo (PVC 3) in 

 • z 1 leto garancije.


www.gymnic.com
 

Informacije in prodaja:
04/2519 560
info@vitacenter.si

 

Video

Žoga za vse!

Reebook Camp - trening ravnotžja pri košarki


 
 
 

Gibanje - dobro počutje - Preprečevanje - Interakcija

1. GIBANJE                     2. DOBRO POČUTJE          3. PREVENTIVA            4. INTERAKCIJA                    

To so koncepti, ki navdihujejo vse Gymnic® izdelke, od fitnes pripomočkov do igrač. Koncept, ki povezuje te pojme se je rodil s proizvodnjo prve velike žoge, ki je bila imenovana "Gymnic Ball". Od tistega trenutka najprej, želijo pri podjetju Ledraplastic doseči pozitivne učinke tega pripomočka v paleti izdelkov, ki se jih uporablja na različnih področijh.

           Z nadaljevanjem razvoja Gymnic® žoge, ki je bila sprva mišljena samo za uporabo v fizioterapiji, je Ledraplastic SpA izumil blagovno znamko Fit-Ball®, ki je dobila pomen v skupni uporabi fitnesa in aerobike. Fitball® sistem skupinske vadbe je nastal v ZDA in je dosegel velik uspeh v letu 1990 tudi na svetovni ravni. Ker so bili potrjeni pozitivni učinki za izboljšanje drže s pomočjo Gymnic® žoge, so razvili "žoga-stol" oziroma sedežno blazino, ki se lahko uporablja v osnovnih šolah, doma in v pisarni. Sedenje na sedežni blazini lahko primerjamo s sedenjem na veliki žogi. Z uporabo obeh pripomočkov spodbujamo pravilno držo, jo vzdržujemo in pomagamo razbermeniti hrbtenico.


V pisarni ali v učilnici ni vedno mogoče, da uporabljamo velike žoge. Movin 'Sit blazina za sedenje rešuje ta problem, saj ima iste pozitivne učinke gibanja kot velika žoga in je v lahki, prenosni velikosti. Konjiček Rody® združuje čisto igrivo izkušnjo in pozitivne učinke, ki omogočajo otroku, da izboljša ravnotežje, koordinacijo, držo in mišični tonus vse od zgodnjega otroštva, kar je tudi Gymnic® "filozofija" ozirma njihov osnovi koncept za vse Gymnic® proizvode.
 
 
 

Kakovost in zdravje z roko v roki

Da bi nadaljevali s poslanstvom podjetja, so uporabljene surovine prvega kakovostnega razreda in zagotovljajo skladnost proizvodov z veljavnimi predpisi o kemikalijah (REACH - EC 1907/2006). Dolgotrajna skrb in posebna pozornost usmerjena k varnostnim ukrepom je pripeljala podjetje do lansiranja palete izdelkov, ki so 100% brez lateksa in brez ftalatov. Vsi Gymnic® izdelki so izdelani v Italiji in označeni z oznako CE.

Medicinski pripomočki

Podjetje, ki je orientirano na trg fizioterapije in rehabilitacije, ponuja paleto izdelkov, ki so zasnovani v skladu z zahtevami 93/42/CEE uredbe o medicinskih pripomočkih razreda I.

Ekologija

Okoljsko vprašanje in zaščita lokalnega okolja so točke, ki so skrbno upoštevane. Proizvodni procesi ne ustvarjajo nobenih strupenih plinov v ozračje in vse Gymnic® izdelke je možno 100% reciklirati (PVC 3).

 
 
 

Vaša blagovna znamka na naših izdelkih

Želite svoj logotip na kakovostnih Gymnic produktih?

Veliko Ledraplastic izdelkov (velike žoge, mehka žoga, žoga za odbojko, Rody, Hop žoga in drugi) so dragoceno marketinško orodje. Izdelke opremimo z vašim logotipom podjetja in s posebno barvo. Ta možnost omogoča, da povežete svoj koncept izdelkov z lastno blagovno znamko.

Original produktom lahko spremenimo njihovo prvotno barvo in dodamo željeni logotip. Minimalna količina je 500 kosov. Pri manjših količinah sprememba barve produkta ni možna, med tem ko dotisk logotipa uredimo po želji v Sloveniji.

Informacije in prodaja:
04/2519560
info@vitacenter.si

 
 
 

Pošlji povpraševanje

Veseli nas, da smo pri vas vzbudili zanimanje za naš prodajni program, zato vam z veseljem pripravimo ponudbo. Pri pisanju povpraševanja bodite kar se da natančni, saj se bomo na ta način izognili nepotrebni izgubi časa zaradi usklajevanja.

V primeru, da potrebujete pomoč ne odlašajte in nas pokličite 04/2519 560.

 

Povpraševanje

  1. Vita center d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Prednosti nakupa

 • Preverjena kakovost izdelkov
 • Nakup direktno od uvoznika
 • Izdelki po meri
 • Hitri odzivni čas
 • Podpora uporabnikom
 • Strokovno svetovanje

_____________________________

POMEMBNO OBVESTILO:
Pri pakiranju naročenih izdelkov upoštevamo
stroge preventivne ukrepe, da bi preprečili širjenje
korona virusa (Covid-19).

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.