Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Terapevtska masaža hrbta

Terapevtska masaža hrbtenice je močna masažna tehnika s katero dosežemo sprostitev in povečamo prekrvavitev obhrbteničnih mičic, mišic ramenskega obroča, vratu ter mišic, ki se priraščajo na lopatice. 

S pritiskom, gnetenjem, gladenjem in tapkanjem odpravljamo mišične napetosti in nepravilnosti v mišični strukturi. Z mehkimi manipulacijami pa uravnavamo statiko hrbtenice in ramenskega obroča ter s tem omogočimo (izboljšamo) gibljivost hrbtenice.

Pri terapevtski masaži hrbta maser uporablja različne masažne tehnike in manipulacije, katere izbere individualno glede na posamezni primer. Za prvo masažo svetujemo da je eno urna, vse nadaljne so v primeru da stanje telesa to dopušča lahko le še skoncentrirane pol urne masaže. Priporočamo obisk 5-7 terapij in vsaj en obisk tedensko.

Trajanje: 30 minut / 60 minut

Tui-na masaža

Je kitajska tradicionalna medicinska ročna masaža, kraljica vseh masaž. Tui-na masaža krepi imunski sistem, izboljšuje prekrvavitev, telesu vrača prožnost in gibčnost ter pripomore k boljšemu splošnemu počutju. Zelo dobre rezultate ima pri funkcionalnih okvarah in poškodbah gibalnega aparata (kite, vezi, mišice).

Tui-na masaža celega telesa
Priporočamo za revitalizacijo celega telesa (odpiranje energijskih blokad) oziroma kot začetno masažo pred nadaljnimi delnimi masažami / terapijami.  Trajanje: 60 minut

Delna Tui-na masaža
Namenjena kot terapija za posamezne dele telesa (hrbet, noge...) oziroma induvidualno težavo. Število terapij priporoči terapevt glede na primer. Trajanje: 30 minut

Refleksna masaža stopal

Refleksna masaža stopal (tudi refleksologija, refleksoterapija) je več tisočletij stara oblika masaže, kjer s pritiskanjem in masiranjem refleksnih področij na stopalih vplivamo na sproščanje in ravnovesje celotnega telesa.

Refleksno masažo stopal vam priporočamo pri:

 • bolečinah in težavah stopal in nog,
 • predvsem pa pri bolečinah v hrbtu,
 • prebavnih in menstrualnih motnjah,
 • pri stresu ter glavobolih.

Refleksna masaža stopal je tehnika naravnega zdravljenja in sproščanja psihofizičnega telesa, ki vzpodbuja krvni obtok in endokrini sistem. Za celostno obravnavo "telesa" priporočamo eno urno masažo. 

Trajanje: 30 minut/60 minut

Športna masaža

Športna masaža služi pripravi in ohranjanju vaše forme, izboljšanju psihofizičnega stanja ter preprečevanju in odpravi možnih poškodb. Cilj terapije je vzpostaviti normalno in neboleče gibanje in koordinacijo ter povrniti funkcionalno stanje pred poškodbo.

Športna masaža je tako namenjena hitrejšemu pretoku krvi in pospešuje obnovo mišice in se obravnava individualno glede na potrebe in športno panogo.

Trajanje: 60 minut

 

Informacije in rezevacije:
04/2519 558, 040/808300
recepcija@vitacenter.si

 
 
 

Prednosti nakupa

 • Preverjena kakovost izdelkov
 • Nakup direktno od uvoznika
 • Izdelava po meri kupca
 • Hitri odzivni čas
 • Podpora uporabnikom
 • Strokovno svetovanje
 • Brezplačno pošiljanje pri nakupu nad 15€

_____________________________

POMEMBNO OBVESTILO:
Pri pakiranju naročenih izdelkov upoštevamo
stroge preventivne ukrepe, da bi preprečili širjenje
korona virusa (Covid-19).

 
 
 

Plačilo s kreditno kartico, po povzetju ali po predračunu direktno na TRR. Zagotavljamo vam popolno varnost vaših osebnih podatkov.

Pri nakupu nad 15€ pošljemo brez stroška pošiljanja! Pravne osebe pri nakupu nad 120€.

Če z naročenim izdelkom ne boste zadovoljni, nam ga v 15 dneh od nakupa vrnete nazaj in vrnili vam bomo denar.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.