Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Thera-Band el.palica Flexbar - zelena

Barva: zelena
Težavnostna stopnja: srednja
Dimenzija: 4,4/30cm
Cena: 17,09 €

Stanje zaloge: na voljo

 

Thera-Band® rdeča elastična palica Flexbar, srednje težavnostne stopnje, je lahek in prenosljiv pripomoček za terapijo, rehabilitacijo in trening športnikov.
Oblikovan je tako, da omogoča izboljšanje moč prijema in moč mišic zgornjega dela telesa, dovoljuje oscilacijska gibanja za živčno mišični trening in trening ravnotežja.

Nekaj primerov vaj je priloženih.
Na voljo so tri različne stopnje progresivne obremenitve ter velikosti: 

Barva Moč, da palico 
ukrivimo na 90° 

Velikost 

Rumena
Rdeča   

2,7 kg
4,5 kg
3,8/30 cm
3,8/30 cm   
Zelena 6,8 kg 4,4/30 cm
Modra 11,3 kg 5,0/30 cm

Vadbo s Thera-Band® elastično palico lahko popestrimo z uporabo Thera-Band® ravnotežno blazino in trakom, veliko žogo in mehko žogo za Pilates.

Zakaj kupiti Thera-Band® izdelek?

Thera-band® je svetovna vodilna blagovna znamka za progresivni sistem vadbe pri profesionalni rehabilitaciji, vrhunskem treningu, skupinski vadbi in vadbi doma za vse generacije.

Thera-Band® blagovna znamka ima že od leta 1978 priznan mednarodni ugled s strani fizioterapevtov, vrhunskih in osebnih trenerjev, za dokazano učinkovitost, kakovost, raziskave in razvoj.

Z namenom nudenja informacijske podpore tako stroki kot tudi pacientom in splošnim uporabnikom, je bila leta 1999 ustanovljena Thera-Band® Akademija. Sestavljena je iz skupine vodilnih svetovnih ortopedov, fizioterpevtov, trenerjev vrhunskih športnikov in univerzitetnih profesorjev.

Spletna stran Thera-Band® Akademije je priročen vir, ki povezuje zdravstvene strokovnjake in uporabnike, z vedno novimi znanji in izvajanji učinkovitih vaj.

Za dostop do raziskav in vaj morate biti registrirani. Ragistracija je brazplačna in jo opravite v manj kot 5 minutah. (Spletna stran je v celoti v angleškem jeziku.)

 
 
 

Prednosti nakupa

  • Preverjena kakovost izdelkov
  • Nakup direktno od uvoznika
  • Izdelki po meri
  • Hitri odzivni čas
  • Podpora uporabnikom
  • Strokovno svetovanje

_____________________________

POMEMBNO OBVESTILO:
Pri pakiranju naročenih izdelkov upoštevamo
stroge preventivne ukrepe, da bi preprečili širjenje
korona virusa (Covid-19).

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.