Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Karmično samozdravljenje

Karmična diagnostika temelji na zakonu vzroka in posledice. To pomeni, da za vsako posledico obstaja določen vzrok. Vsako človeško dejanje, ne glede nato ali je dobro ali slabo, vpliva na celotno vesolje, na vse, kar obstaja. Na podlagi tega se dobre stvari nagradijo in slabe stvari ne.

S pomočjo karmične diagnostike ugotavljamo vzroke za težave, ki jih imamo. Te lahko izhajajo iz našega sedanjega življenja, časa rojstva, časa bivanja v maternici, v preteklih življenjih, prevzeto preko celičnega zapisa od naših prednikov. Vsak dogodek, ki se nam je kdajkoli zgodil (tako dober, kot slab), je vtisnjen v našem biopolju. Ne glede na to, ali se tega zavedamo ali ne, bodisi se je zgodilo pred kratkim ali davno nazaj, še vedno je zapisan v nas (na zavedni ali nezavedni ravni) in vpliva na kakovost našega življenja.


Delavnica Energijskega čiščenja in Karmičnega zdravljenja:
  • 1. sklop 9.00 - 14.00: postavitev osi sveta, čiščenje vzorcev, energijsko čiščenje doma, razumevanje čustev, tehnika kako energijo jeze pretvoriti v energijo za spremembo, samo masaža za spuščanje starega, izvedba AEQ somatske vaje roža, cena : 60 eur
  • 2. sklop 14.30 - 17.00: skupinsko karmično čiščenje časa v maternici, porod, otroštvo, odnos s starši, partnerji, otroci) skupinsko s predihavanjem zavednih in nezavednih vzorcev, blokad, cena: 30 eur

Prijave
Zaradi lažje organizacije je obvezna prehodna prijava vsaj 3 dni pred dogodkom!
talitaterapija@gmail.com ali 040/607 190.

Opomba: Delavnice Energijskega čiščenja in Karmičnega zdravljenja potekajo v skupini.


Individualna terapija s karmično diagnostiko

Pri individualni terapiji Talita Taber kombinira karmično diagnostiko z djotišem, zato je potrebno sporočiti: datum, uro in kraj rojstva. V primeru, da vas zanima odnos z dotično osebo se za svetovanje tudi zanj/zanjo ravno tako potrebujejo zgoraj navedeni podatki.

Cena za terapijo (2h): 90€


Delavnica Energijskega čiščenja in Karmičnega zdravljenja

Delavnica na fizičnem, energijskem emocionalnem in informacijskem nivoju

Na delavnici bo vključeno tudi znanje iz lastnih terapevtskih izkušenj, kako sebe očistiti povezav s tujimi energijami, kako se vzorci čistijo po metodi karmičnega samozdravljenja in kako se postaviti v polje brezpogojnega sprejemanja sebe in drugih. Naučili se bomo, kako ta postopek uporabiti tudi doma za dnevno čiščenje in vzdrževanje lastne energijske osi.
Razložili bomo kako prekiniti odvisnostne odnose, kako prekiniti čustvene in miselne dnevne obremenitve. Vzorci se čistijo na informacijskem polju po metodi karmične diagnostike.

Če naredimo primerjavo karmično zdravljenje poteka na informacijskem nivoju in je kot antivirusni program, da lažje udejanjamo svojo prisotnost v trenutku. Karmična diagnostika čisti podedovane vzorce naših prednikov, kot tudi vzorce iz nivoja naše lastne dušne zgodbe,poudarek je tudi na na preprečevanju nastajanju novih vzorcev in energijsko čustvenih blokad.

Naučili se bomo tudi kako učinkovito energijsko očistiti svoj dom, svoje biopolje in kako vsak pri sebi lahko sam sebi sproži na enostaven način bioenergijsko zdravljenje in zaščito. Naučili se bomo postaviti svojo os sveta in biopiramido zdravljenja. Izvedli bomo tudi skupinsko zdravljenje s predihavanjem leže v krogu čas našega spočetja, bivanja v maternici, porod, otroštvo, odnos s starši, odnos s partnerji, odnos z našimi otroci.

Naredili bomo tudi AEQ somatsko vajo Roža, kjer delamo na refleksu rdeče in zelene luči. To je tehnika, ki pomaga mišični spomin osvoboditi preteklih travm s pomočjo vaje, kjer s polno prisotnostjo vračamo skozi dinamično meditativno usmerjanje posameznih mišičnih skupin, vračamo uravnoteženo gibljivost in sproščenost našemu fizičnemu telesu. Tako povečamo učinkovitost in sprožimo procese notranjega samozavedanja, urejanja našega življenja, predvsem pa polno ozemljenost in prisotnost v trenutku tukaj in sedaj. Vaje se delajo zelo umirjeno, počasi z iskanjem točke AEQ, točke največje sproščenosti.
______________________________________

1. sklop 9.00 - 14.00: postavitev osi sveta, čiščenje vzorcev, energijsko čiščenje doma, razumevanje čustev, tehnika kako energijo jeze pretvoriti v energijo za spremembo, samo masaža za spuščanje starega, izvedba AEQ somatske vaje roža, cena : 60 eur

2. sklop 14.30 - 17.00: skupinsko karmično čiščenje časa v maternici, porod, otroštvo, odnos s starši, partnerji, otroci) skupinsko s predihavanjem zavednih in nezavednih vzorcev, blokad, cena: 30 eur

______________________________________

S seboj prinesite podlogo za ležanje, vzglavnik, odejo, copate. Za prigrizek bo poskrbljeno med odmorom.

Obvezne prijave po e-mailu vsaj 2 dneva pred dogodkom na:
talitaterapija@gmail.com ali gsm: 040 607 190

______________________________________

Talita Taber - zaključila izobraževanje v šoli za bioenergoterapevte centra Enost pri Marjanu Ogorevcu 2007, zaključila izobraževanje za prostovoljce v Hospicu pri spremljanju umirajočih in žalujočih. Začela kot asistenka na delavnicah karmične diagnostike pri Marjanu Ogorevcu in od julija 2009 redno vodim delavnice karmične diagnostike, delavnice reikia, mesečna srečanja tečajnikov, izvajam individualna osebna svetovanja z karmično diagnostik,ki jo kombiniram z intuitivnim djotišem.

www.facebook.com/talitaterapija

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.