Karmično samozdravljenje

Karmična diagnostika temelji na zakonu vzroka in posledice. To pomeni, da za vsako posledico obstaja določen vzrok. Vsako človeško dejanje, ne glede nato ali je dobro ali slabo, vpliva na celotno vesolje, na vse, kar obstaja. Na podlagi tega se dobre stvari nagradijo in slabe stvari ne.

S pomočjo karmične diagnostike ugotavljamo vzroke za težave, ki jih imamo. Te lahko izhajajo iz našega sedanjega življenja, časa rojstva, časa bivanja v maternici, v preteklih življenjih, prevzeto preko celičnega zapisa od naših prednikov. Vsak dogodek, ki se nam je kdajkoli zgodil (tako dober, kot slab), je vtisnjen v našem biopolju. Ne glede na to, ali se tega zavedamo ali ne, bodisi se je zgodilo pred kratkim ali davno nazaj, še vedno je zapisan v nas (na zavedni ali nezavedni ravni) in vpliva na kakovost našega življenja.

Prijave
Zaradi lažje organizacije je obvezna prehodna prijava vsaj 3 dni pred dogodkom!
talitaterapija@gmail.com ali 040/607 190.

Opomba: DELAVNICE in SREČANJA KARMIČNEGA SAMOZDRAVLJENJA potekajo v skupini.

 

Individualna terapija s karmično diagnostiko

Pri individualni terapiji Talita Taber kombinira karmično diagnostiko z djotišem, zato je potrebno sporočiti: datum, uro in kraj rojstva. V primeru, da vas zanima odnos z dotično osebo se za svetovanje tudi zanj/zanjo ravno tako potrebujejo zgoraj navedeni podatki.

Cena za terapijo (2h): 70€

 

Karmično samozdravljenje za domačo uporabo

Teoretični uvod v delavnico

Na uvodnem delu bomo predelali postopek, kako sebe očistiti povezav s tujimi energijami, kako se vzorci čistijo po metodi karmičnega samozdravljenja in kako se postaviti v polje brezpogojne ljubezni in notranjega miru. Poudarek je na energijskem zlaganju znotraj telesa , ozemljenosti in preko tega postavljanje notranjega miru.

Predstavili bomo, kako ta postopek uporabiti tudi doma za dnevno čiščenje in vzdrževanje lastnega energijskega polja. Razložili bomo, kako prekiniti odvisnostne odnose, kako prekiniti čustvene in miselne dnevne obremenitve in tudi kako lahko vpliva na nas dušni svet pokojnikov, posebej tistih, ki so zapuščali svet v nemiru (samomor, nesreča, rak). Vzorci se čistijo na informacijskem polju po metodi karmične diagnostike. Priporočljivo je za lažje razumevanje določanje vzorcev prebrati katerokoli od knjig Marjana Ogorevca na to tematiko.

Čeprav se karmična diagnostika dotika zgodbe tako podedovanih vzorcev naših prednikov kot tudi vzorcev iz nivoja naše duše, je poudarek na vzorcih in blokadah, ki smo si jih ustvarili v tej inkarnaciji.

Na uvodni del lahko pride vsak, ki se želi seznaniti s postopkom čiščenja in postavljanja lastnega energijskega polja. Poudarek je na razumevanju postopka.

Na nadaljevalnih delih delavnice karmičnega samozdravljenja glavnina poteka energijsko in vsaka delavnica ima usmeritev na tematiko predelovanja in je namenjena predvsem delu na energijskem in informacijskem polju z manj teoretičnega razlaganja. Zato je uvodni del obvezen za vsakogar, ki se želi udeležiti potem predelovanja vzorcev na delavnici, kjer se vzorci močnejše čistijo ob podpori skupine s predihavanjem, leže, v krogu.

1. in 2.dela delavnice se potem lahko udeležite po lastni izbiri oziroma potrebi ne glede na datum ali zaporedje.

Trajanje: 9.00 - 13.00
Cena: 30€ (pri ponovnem obisku istega dela delavnice 25€)

 

Karmično samozdravljenje 1. del

Čas nosečnosti, rojstvo, odnos s starši in otroštvo

Na delavnici karmičnega samozdravljenja glavnina poteka energijsko in vsaka delavnica ima usmeritev na tematiko predelovanja in je namenjena predvsem delu na energijskem in informacijskem polju z manj teoretičnega razlaganja. Zato je uvodni del obvezen za vsakogar, ki se želi udeležiti predelovanja vzorcev na delavnici, kjer se vzorci močnejše čistijo ob podpori skupine s predihavanjem, leže, v krogu. Lahko pa na ponovitev pride tudi vsak, ki je že bil na celotni delavnici pri Marjanu Ogorevcu.

Ta del delavnice karmičnega samozdravljenja je usmerjen na energijske blokade nastale v času nosečnosti v materinem trebuhu in vaše rojstvo. Tu se sčistijo morebitna nesprejemanja s strani staršev, razmišljanje mame o splavu, agresija mame do očeta, pravzaprav vse kar se je dogajalo v času spuščanja v povezavo s telesom in sprejemanja zemeljske inkarnacije. Rojstvo je dostikrat v močni povezavi s tem, kako se v sedanji inkarnaciji soočamo s spremembami. V drugem krogu se ob podpori skupine sčistijo zamere, strahovi in ostale blokade na informacijskem polju iz časa otroštva, odnosa z mamo, z očetom, z brati in sestrami, s sošolci in učitelji.

Za delavnico bodite oblečeni v lahka oblačila, prinesite podloge za ležanje,odejo in vzglavnik. Med odmorom bo poskrbljeno za prigrizke in napitke.

Trajanje: 9.00 - 13.00
Cena: 30€ (pri ponovnem obisku iste delavnice 25€)

 

Karmično samozdravljenje 2. del

Odnos z otroki, partnerski odnosi

Na delavnici karmičnega samozdravljenja glavnina poteka energijsko in vsaka delavnica ima usmeritev na tematiko predelovanja in je namenjena predvsem delu na energijskem in informacijskem polju z manj teoretičnega razlaganja. Zato je uvodni del obvezen za vsakogar,ki se želi udeležiti potem predelovanja vzorcev na delavnici, kjer se vzorci močnejše čistijo ob podpori skupine s predihavanjem, leže, v krogu. Lahko pa na ponovitev pride tudi vsak, ki je že bil na celotni delavnici pri Marjanu Ogorevcu.

Ta del delavnice je namenjen čiščenju odnosov s partnerji tako sedanjimi kot bivšimi, v drugem krogu pa odnos do naših otrok tako rojenih, kot splavljenih (spontano ali načrtovano), kot tudi otrok, ki še bodo vstopili v naše življenje v prihodnosti.

Za delavnico bodite oblečeni v lahka oblačila, prinesite podloge za ležanje, odejo in vzglavnik. Med odmorom bo poskrbljeno za prigrizke in napitke.

Trajanje: 9.00 - 13.00
Cena: 30€ (pri ponovnem obisku iste delavnice 25€)

 

Karmično samozdravljenje srečanje po delavnici

Srečanje je namenjeno predelovanju lastnih trenutnih blokad na nezavedni ravni. Tako tudi odnosov v službi, s sosedi inp. in tu je en krog voden z ozaveščanjem vzorcev, ki se pojavijo na nivoju skupine, drugi krog je prepuščen predihavanju v tišini, na individualni ravni. Ta srečanja so namenjena tistim, ki so šli preko celotne delavnice karmičnega samozdravljenja.

Za srečanje bodite oblečeni v lahka oblačila, prinesite podloge za ležanje, odejo in vzglavnik. Med odmorom bo poskrbljeno za prigrizek in napitke.

Trajanje: 9.00 - 13.00
Cena: 25€

 

Prijave
Zaradi lažje organizacije je obvezna prehodna prijava vsaj 3 dni pred dogodkom!
talitaterapija@gmail.com ali 040/607 190.

Opomba: DELAVNICE in SREČANJA KARMIČNEGA SAMOZDRAVLJENJA potekajo v skupini.

 
 
 

Prednosti nakupa

  • Preverjena kakovost izdelkov
  • Nakup direktno od uvoznika
  • Izdelki po meri
  • Hitri odzivni čas
  • Podpora uporabnikom
  • Strokovno svetovanje
 
 
 

Plačilo po povzetju ali direktno na TRR, brez tveganja za zlorabo kreditnih kartic. Poleg tega zagotavljamo tudi popolno varnost vaših osebnih podatkov.

Pri naročilu nad 85€ pošljemo izdelke brez stroška pošiljanja! Pravne osebe pri nakupu nad 120€.

Če z naročenim izdelkom ne boste zadovoljni, nam ga v 15 dneh od nakupa vrnete nazaj in vrnili vam bomo denar.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.