Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Djotiš ali Jyotish pomeni ustvarjanje svetlobe, ki osvetli našo pot, da je naše potovanje poenostavljeno. Lažje se izognemo oviram in težavam.

Djotiš nam pomaga, da svojo preteklost razumemo in pomaga, da zmoremo spremeniti svojo sedanjost ter na ta način povečati svobodno voljo in izbrati svojo prihodnost.

Tisto, kar je tako zelo pomembno razumeti kar nam djotiš poizkuša odstreti je to, da je popolnoma vse, kar se nam dogaja, samo odraz našega delovanja in ustvarjanja (naše misli, besede, dejanja, čustva, odzivi) in da prav zato to lahko tudi spremenimo.

Karma predstavlja vpetost med našim delovanjem in njegovo posledico - dogajanjem.

Djotiš - svetloba na življenjski poti, nam pomaga osvetliti in odstreti karmo - posledico ter jo preobraziti. Tako, da bo naše življenje in delovanje zažarelo in odsevalo tisto, kar se nahaja znotraj vsakega od nas - svetlobo, ljubezen in radost in predvsem skladnost s svojim poslanstvom oz. namenom bivanja.

 
 
 

Individualno svetovanje

Za individualno obravnavo potrebujete: datum, uro in kraj rojstva.

V primeru, da vas zanima odnos z dotično osebo se za svetovanje tudi zanj/zanjo ravno tako potrebujejo zgoraj navedeni podatki. Možnost je tudi narediti vpogled v ujemanje med partnerji in posamezne karmične vezi z drugimi osebami.

Cena: 50€ /ura svetovanja

Obvezna predhodna rezervacija termina talitaterapija@gmail.com ali gsm: 040 607 190

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.