Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Talita Taber osebno

Terapevtka naravnega zdravljenja, intuitivna djotišinja, usui reiki mojstrica in učiteljica

Po izobrazbi dipl.ing. živilske tehnologije. Bila je aktivna v projektu Skupaj za zdravje človeka, preko ekološkega in vegetarijanskega prehranjevanja, bivanja skupaj z naravo in v naravi.

Kmalu je stopila naprej še v svet komplementarnih metod samozdravljenja; zaključila izobraževanje za prostovoljce pri spremljanju umirajočih in žalujočih v Hospicu. Poleg tega je tudi zaključila izobraževanje v šoli za terapevte naravnega zdravljenja po metodi karmične diagnostike v centru Enost pri Marjanu Ogorevcu 2007 ter hodila na izobraževanje djotiša k Senki Nasif.

Od leta 2005 tudi mojstrica in učiteljica Usui reikija, prvotno kot asistenka na delavnicah karmične diagnostike pri Marjanu Ogorevcu.

Od julija 2009 pa redno vodi delavnice karmične diagnostike, delavnice reikija, mesečna srečanja tečajnikov, izvaja individualna osebna svetovanja s karmično diagnostiko, kombinirano z intuitivnim djotišem.

Tehnike, ki jih poučuje in izvaja Talita Taber:

  • Karmično samozdravljenje
  • Usui Reiki
  • Djotiš - Jyotish

Januarja 2017 je Talita Taber zaključila izobraževalen program za učitelja somatskih gibov 1.stopnje po AEQ metodi pri Aleš Ernstu - AEQ klinična somatika

Prijave
Zaradi organizacije je obvezna predhodna prijava vsaj 3 dni pred dogodkom na talitaterapija@gmail.com ali gsm - 040 607 190

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.