Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Kineziološka obravnava v Vita centru Naklo

Kdo je kineziolog in kdaj se obrniti na njegovo strokovno pomoč?

Kineziologija je veda o gibanju. Orodje s katerim upravlja kineziolog, je tako znanje s področja gibanja človekovega telesa in njegovih gibalnih sposobnosti. Kineziološka obravnava se prilagaja glede na posameznikove omejitve ter z različnimi vajami skuša odpraviti težavo in izboljšati telesno počutje.
Kineziologi se ukvarjamo tako z zdravo populacijo ljudi, kot z ljudmi, ki potrebujejo prilagojen pristop k vadbi.

V Vita centru v Naklem nudimo kineziološko svetovanje za:

- starostnike
- nosečnice
- kronične bolnike
- ljudi s slabo telesno držo
- ljudi, v stanju po poškodbi
- ...

Cilj kineziološke vadbe je z usmerjeno vadbo ohranjati ali izboljšati gibalne sposobnosti posameznika ter hkrati preprečiti oziroma upočasniti nastanek bolezenskih pojavov. Rezultati ustrezne kineziološke vadbe se kažejo v:

- izboljšanju splošne telesne pripravljenosti
- izboljšanju gibanja in kvalitete življenja v starosti
- odpravljanju težav in bolečin v nosečnosti
- upočasnitvi slabšanja kroničnih bolezni
- izboljšanju slabe telesne drže
- uspešni post-rehabilitaciji po različnih poškodbah (zapestja, rame, kolena, gležnja, ...)

Naredite tudi sami nekaj za izboljšanje zdravja in vaših gibalnih sposobnosti in se prijavite na posvet s kineziologom. Hkrati lahko preizkusite številne športne in zdravstveno – terapevtske pripomočke, ki jih nudimo v Vita centru ter ob posvetu s kineziologom najdete pravo izbiro za vas.

V našem centru je zaposlena kineziologinja Jerca Meglič, ki se je izobraževala na dodiplomskem študiju Kineziologije na Fakulteti za šport v Ljubljani. Izkušnje je začela nabirati ob delu z otroki, kasneje kot vaditeljica zdrave vadbe v ZD Šiška, nazadnje pa kot kineziologinja v ekipi deskarja Žana Koširja. Sama verjame, da je vadba najboljše zdravilo, ki lahko izboljša naše zdravje in kvaliteto življenja na mnogih nivojih.

Prvi posvet s kineziologom je BREZPLAČEN, nato vas bo glede na vašo problematiko, potrebe in želje usmeril na ustrezno področje za reševanje vaših težav:

- svetovanje pri nakupu športno-rehabiltiacijskih izdelkov za vadbo doma
- kineziološka obravnava (sestava vaj in individualne terapevtske vadbe)
- fizioterapevtske storitve

Cena programa kineziološke obravnave je 150€.
V program je vključena sestava programa za vašo težavo, svetovanje za progresijo vadbe in 4x individualna terapevtska vadba, kjer se boste s pomočjo kineziologa naučili pravilnega izvajanja vaj.

Za vse dodatne informacije ter v kolikor se želite naročiti na posvet z kineziologom nam pišite na info@vitacenter.si ali izpolnite kontaktni OBRAZEC.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.