Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Knjižna zbirka Movements in touch

Gilad Naaman Perry je avtor knjižne zbirke "Movements in Touch", ki je namenjena tako dojenčkom in odraslim, kot tudi starostnikom.

 "Movements in Touch for couples & families" (Eng)

Gibanje z dotikom za pare in družine

Družinski vodnik "Movements in touch for couples & families" je izoblikovan z namenom da nas opomni, da si vzamemo čas zase, za izboljšanje našega fizičnega stanja in našega notranjega dobrega počutja in dobrega počutja z našimi ljubljenimi, izzvano z načinom komunikacije skozi dotik in gibanje - osnovni instinkt življenja.

 
 "Movements in Touch for parents to be" (Eng)

Gibanje z dotikom za bodoče starše

Družinski vodnik "Movements in touch for parents to be" je del knjižne zbirke knjig, katere poudarjajo fizično in psihično komunikacijo z ljubljenimi skozi nežne dotike in gibanje.

 
 "Movements in Touch for mothers to be" (Eng)

Gibanje z dotikom za bodoče matere

Družinski vodnik "Movements in Touch for mothers to be" je del knjižne zbirke, kjer je poudarek na gibanju, dotiku in komunikaciji od zarodka do zlatih let.

Knjiga z bodoče mamice se osredotoča na rast posebne vezi med mamo in njenim nerojenim otrokom. Skozi gibanje in dotik se izoblikuje dialog, gojenje instinkta in postavi ton za zdrav odnos med mamo in otrokom.

 
 "Movements in Touch for parent-child pairs" (Eng)

Gibanje z dotikom za dojenčka in starše

Družinski vodnik "Movements in touch for parent-child pairs" vodi starše in njihove dojenčke na potovanje gibanja in dotika. Za novorojenčka sta bližina in dotik za preživetje vitalnega pomena.

 
 "Movements in Touch for seniors" (Eng)
Gibanje z dotikom za seniorje

Družinski vodnik "Movements in Touch for senior" je osredotočen na odpiranje prsnega koša za spodbujanje globokega dihanja. Vaje so izoblikovane za pomoč pri sproščanju pogostih fizičnih nelagodij nastalih zaradi starostiali poškodb.

 


 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.