Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Delavnice Gibanje z dotikom

Gibanje z dotikom v vrtcih in šolah

Delavnica je namenjena socialnim delavcem, psihologom in vzgojiteljem v vrtcih, osnovnih in srednjih šolah.

S pomočjo sprostitve skozi gibanje boste spoznali kako izboljšati medsebojne odnose in doseči bolj zdravo in srečno življenje. Poudarjeni bodo vidiki nenasilja v medsebojni komunikaciji z osredotočenjem na prijaznosti, sprejemanju in dajanju. Podani bodo napotki kako sprostiti mišične napetosti, ki nastanejo kot posledica dolgotrajnega sedenja. Še posebej uporabne tehnike za socializacijo otrok.


Pomen dotika v zdravstvu

Z delavnico boste pridobili dragocena nova znanja in orodja, ki vam bodo v pomoč pri soočanju s pomembnimi fiziološkimi izzivi, kateri so v celoti ali delno sestavni del vašega vsakdanjega stresnega dela.

Poleg gibanja za sprostitev napetosti in bolečin v telesu, delavnica podaja izhodišča o komunikaciji in dotiku za doseganje boljšega posameznikovega dobrega počutja kakor tudi kakovostnejšega družbenega življenja.

Na drugačen način boste imeli priložnost preučiti odnos profesionalnega medicinskega osebja in klienta ter njihov medsebojni vpliv.

 

Pomen gibanja z dotikom v fizioterapiji

Z delavnico boste pridobili dragocena nova znanja in orodja, ki vam bodo v pomoč pri zdravljenju hrbtnih in vratnih napetosti ali pri prizadevanju povečevanja pacientovega obsega gibanja.

Delavnica podaja izhodišča o komunikaciji in dotiku za doseganje boljšega bolnikovega dobrega počutja kakor tudi kakovostnejšega osebnega družbenega življenja. Podani bodo napotki kako sprostiti mišične napetosti, ki nastanejo kot posledica dolgotrajnega sedenja.

 

Pomen gibanja z dotikom v osteopatiji

Z delavnico boste pridobili dragocena nova znanja in orodja, ki vam bodo v pomoč pri zdravljenju hrbtnih in vratnih napetosti ali pri prizadevanju povečevanja klientovega obsega gibanja.

Delavnica podaja izhodišča o komunikaciji in dotiku za doseganje boljšega bolnikovega dobrega počutja kakor tudi kakovostnejšega osebnega družbenega življenja. Podani bodo napotki kako sprostiti mišične napetosti, ki nastanejo kot posledica dolgotrajnega sedenja.

___________________________________________________

Delavnica poteka predvidoma 7ur.

Cena: 150 EUR/osebo

Gilad Naaman Perry je avtor knjižne zbirke Movements in Touch. Svoje strokovno medicinsko znanje je pridobil na Univerzi Leeds v Angliji, s specializacijo v komunikaciji skozi dotik in gibanje s poudarkom na integraciji telesa in duha ter raziskovanjem komunikacije, ki je izražena skozi fizični dotik in gibanje. Leta 2010 je objavil knjižno zbirko Movements in Touch. www.tnuad.com

Delavnice lahko organiziramo tudi za zaključene skupine, kjer so kraj, čas in cena po dogovoru.

Kontakt: Polona Zupan
04/2519 560
info@vitacenter.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.