Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Adijo, stres in depra! ACCESS BARS® Delavnica z Ano Bergant

Adijo, stres in depra! ACCESS BARS® Delavnica z Ano Bergant

21.05.2022

Access Bars® je učinkovita antistres tehnika, ki globoko sprošča, saj se možgani preklopijo v theta valovanje že po 10-15 min. Access Bars® tehnika ima potencial, da spremeni vse tisto, kar si resnično želite spremeniti. In to na preprost način. Samo uležete se in uživate.

Pritisk na bars točke na glavi ima učinek resetiranja in je kot da bi pritisnili na gumb delete in zbrisali vse nakopičene datoteke, ki vam preprečujejo, da bi uživali življenje.

Povezava do posnetka o Access Bars®:
https://www.youtube.com/watch?v=p2axqedXMnw

Na delavnici se boste naučili tehnike Access Bars®, ki ima potencial, da spremeni vsa področja, ki ste jih pripravljeni spremeniti.
Ja, tudi tista, kjer se trudite že leta in leta pa ni napredka.

Kar je najboljše pri tem pa je, da se vam ni potrebno poglabljati v travme in drame iz preteklosti, da dosežete želeno spremembo, temveč se samo prepustite in uživate. Ste pripravljeni raziskovati kaj vse je mogoče, ko izberemo biti potentni in ne (več) patetični?

Access Bars je temeljno orodje Access Consciousness-a, ki lahko počisti vsa mesta v vas, kjer ste se zataknili in vsa prepričanja, ki vas ne opolnomočajo. Access Bars® predstavlja 32 točk na vaši glavi, katere stimuliramo z nežnim dotikom.

Na ta način možgani preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije. Aktivira se samozdravljenje telesa in odpre se prostor novega zavedanja v vašem življenju. Z nežnim in sproščujočim pritiskom na točke na glavi se brišejo omejujoča prepričanja, čustva, občutki in podzavestni vzorci, kjer so zaklenjeni vsi vaši potenciali.

Tako dostopate do življenja, kjer je več možnosti, več svobode, radosti in zadovoljstva.

Access Bars® je v najslabšem primeru božansko sproščujoča masaža glave, v najboljšem primeru pa ima potencial, da spremeni vaše celotno življenje!

Kaj, če je sedaj čas, da se nehate pretvarjati, da niste dovolj močni/pogumni/sposobni in si končno priznate svojo veličino?
Kaj, če svet potrebuje točno vas in vaše darove, da se globalno zgodi sprememba na bolje?
Kaj, če je sedaj čas za nove vas in nov svet?

Predvsem pa je Access Bars® tehnika, ki vam da več sebe! Odstrani se namreč nepotreben balast, s katerim smo omejili svoje čudovito Bitje, svoje vedenje in intuicijo. Prenehate se ukvarjati s tem kaj si mislijo in od vas želijo drugi, temveč se začnete spraševati:

Kaj jaz vem o tem?
Kaj si sploh želim v življenju?
Kaj si želim ustvariti kot svoje življenje, če omejitve ne obstajajo?

Rezultati raziskave, v kateri je sodelovalo 167 posameznikov, ki so po eni Access Bars seansi poročali o :
zmanjšanje bolečine za.....84,93%
zmanjšanje tesnobe za......87,27%
zmanjšanje stresa za........92,98%
povečanje občutka sreče za......91,37%

Kako je lahko še boljše, kot to?

Barsi so primerni za vse ljudi; prejemajo jih tako novorojenčki, kot tudi ljudje v pozni starosti.

Access Bars terapija je zelo učinkovita ANTISTRESNA tehnika, saj človeka izrazito umiri.
Izkazali so se kot zelo dobrodošli tudi pri tegobah, ki pestijo mnoge posameznike v današnjem času in sicer, pri depresiji, stresu in tesnobi.

Po 10-15. min bars terapije možgani preidejo v theta stanje, kar je stanje izredno globoke sprostitve, kjer dostopamo do podzavestnih vzorcev, kar je tudi znanstveno potrjeno.

Raziskavo je izvedel nevroznanstvenik dr. Jeffrey L. Fannin in si jo lahko pogledate na tej povezavi:
https://www.youtube.com/watch?v=DgGbFRjqQPk

Barsi so zelo primerni tudi za OTROKE.
Otroci se jih zelo hitro naučijo in jih tudi radi prejemajo, zato so otroci več kot dobrodošli na delavnici.
Za njih je, do vključno otrokovega 15. leta delavnica brezplačna.

Barsi pripomorejo k izboljšanju počutja otrok, boljšim ocenam, boljši samopodobi in izboljšanem izražanju samega sebe.
Še posebej so učinkoviti pri otrocih z ADHD, ADD, avtizmom. Povezava do dokumentarnega filma o učinkih barsov na otroke, ki je bil posnet v Italiji:

https://www.youtube.com/watch?v=Nv0xF6OgM7k

Po opravljeni delavnici pridobite mednarodni certifikat in naziv Access Bars praktika.
Lahko se udeležujete izmenjav, izvajate barse na prijateljih, družinskih članih, si barse zaganjate na sebi ali pa barse vključite v vaš posel.


KAJ BOSTE PREJELI NA DELAVNICI IN KAKO BO POTEKALA?

  • Na delavnici boste dvakrat izvajali in dvakrat prejemali Access Bars®.
  • Ogledali si bomo posnetek Access Bars® tretmaja.
  • Spoznali pa boste tudi ostala praktična orodja, ki bodo pripomogla k ustvarjanju nove, lepše prihodnosti za vas, vaše bližnje in za cel planet.
  • POSEBNO DARILO!: Naredili bomo energijsko vajo za kreiranje obilja.
  • Vmes bo 1 urni odmor za kosilo. Če boste prinesli hrano s seboj, ja zelo zaželena vegetarijanska oz. veganska prehrana.


CENA:

240 eur; vključuje mednarodni certifikat, skripta, prigrizke, hladne in tople napitke.
120 eur: za ponovne udeležence na delavnici in otroke stare 16-18 let.

BREZPLAČNO: Otroci do vključno 15. leta se Access Bars delavnice udeležijo brezplačno v spremstvu odraslega udeleženca tečaja.

DELAVNICO VODI:

Ana Bergant, holistična energijska terapevtka z dolgoletnimi izkušnjami, učiteljica joge, refleksoterapevtka, SOP praktik, CFMW, facilitatorka Access Bars® in Energetic Facelift®, ki obožuje delo z ljudmi, predanimi napredku in preseganju samega sebe.
Več tukaj: https://anabergant.com/

MNENJE ŠT. 1

Pri Ani sem prejela dragoceno darilo - terapijo z Access Bars.
Moja izkušnja mi je posebna zato, ker sem, kljub naklonjenosti alternativnim pristopom zdravljenja (sama denimo prakticiram jogo in Reiki), po naravi skeptična do novosti, saj jih dojemam kot poplavo čudežnih rešitev, značilnih za potrošniško družbo.

V privolitev me je prepričala Anina izpoved in izkušnja, ki je pred mano stala kot 'living proof', da metoda dejansko dela kopernikanske preobrate in to v precej kratkem časovnem odbobju (npr. nekaj tednov ali mesecev).

Že prva terapija je dala meni osupljive rezultate: občutek prazne glave in miru. A veste, kako optimistična in odprta postane naravnanost, ko je glava prazna in brez prisilnih misli?! Ko te ne zavira nešteto (naučenih) predstav, strahov ali samocenzura?

Ta občutek je kar trajal in trajal, bili so valovi, ko sem čez dva ali tri tedne zaznala, da spreminjam stališča, npr. glede financ, odnosov, varne prihodnosti, skratka zaupanja v življenje in vase.

Prepričana sem, da smo ljudje dobili darilo, s katerim lahko svet izboljšamo, ga naredimo bolj strpnega, optimističnega in vedrega.
In ja, še to: opazili boste, da se Ana veliko krohota (tako bi jaz opisala njen smeh) - no, to je to to je eden od stranskih učinkov dela z AB in je d'best!

dr. Andreja Breznik

MNENJE ŠT. 2

Kako je lahko še boljše kot tako, da sem zbrala ves svoj Pogum, ki sem ga potrebovala za pot (vožnjo) čez celo Slovenijo in prišla k Ani na Access Bars terapijo?

Tako sproščenega stanja, kot ga nudijo orodja Barsov... sploh nisem vajena.
Dolgoročni učinek in rezultat bo zagotovo viden kasneje pri mojem delovanju, kakšnih odločitvah in v splošnem počutju.
A pomembno dejstvo je to, da sem od nje odšla.. lažja.
Kot bi odložila bremena v tonskih količinah. Neopisljivo.

Bistvo torej ni v prepričanjih in trditvah, ampak v vprašanjih.
Vse je pravzaprav tako.. logično in vse je OK.

Martina


Delavnica je namenjena vsem, ki veste, da je možno nekaj več. Vsem, ki si želite več svobode, lahkotnosti, sproščenosti in sreče. Vsem, ki imate dovolj tega, da se vrtite v začaranem krogu.

Je zdaj čas, da povabite v svoje življenje:

  • sproščenost
  • notranji miiiir
  • dobro voljo
  • nove možnosti in
  • zadovoljstvo?


In če ne zdaj, kdaj?

Toplo, toplo vabljeni, da se nam pridružite!

Delavnica bo potekala v Vita centru, Naklo od 10h do 18h.

Za kakršnakoli vprašanja v zvezi z delavnico in za prijave, sem vam na voljo tukaj:  ana@anabergant.com.

Več o meni in mojem delu si preberete tukaj: https://anabergant.com

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.