Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

Delavnica Energijskega čiščenja in Karmičnega zdravljenja

Delavnica Energijskega čiščenja in Karmičnega zdravljenja

10.10.2020

Talita Taber
Vita center Naklo, od 9.00 do 17.00

Delavnica na fizičnem, energijskem emocionalnem in informacijskem nivoju

Na delavnici bo vključeno tudi znanje iz lastnih terapevtskih izkušenj, kako sebe očistiti povezav s tujimi energijami, kako se vzorci čistijo po metodi karmičnega samozdravljenja in kako se postaviti v polje brezpogojnega sprejemanja sebe in drugih. Naučili se bomo, kako ta postopek uporabiti tudi doma za dnevno čiščenje in vzdrževanje lastne energijske osi.
Razložili bomo kako prekiniti odvisnostne odnose, kako prekiniti čustvene in miselne dnevne obremenitve. Vzorci se čistijo na informacijskem polju po metodi karmične diagnostike.

Če naredimo primerjavo karmično zdravljenje poteka na informacijskem nivoju in je kot antivirusni program, da lažje udejanjamo svojo prisotnost v trenutku. Karmična diagnostika čisti podedovane vzorce naših prednikov, kot tudi vzorce iz nivoja naše lastne dušne zgodbe,poudarek je tudi na na preprečevanju nastajanju novih vzorcev in energijsko čustvenih blokad.

Naučili se bomo tudi kako učinkovito energijsko očistiti svoj dom, svoje biopolje in kako vsak pri sebi lahko sam sebi sproži na enostaven način bioenergijsko zdravljenje in zaščito. Naučili se bomo postaviti svojo os sveta in biopiramido zdravljenja. Izvedli bomo tudi skupinsko zdravljenje s predihavanjem leže v krogu čas našega spočetja, bivanja v maternici, porod, otroštvo, odnos s starši, odnos s partnerji, odnos z našimi otroci.

Naredili bomo tudi AEQ somatsko vajo Roža, kjer delamo na refleksu rdeče in zelene luči. To je tehnika, ki pomaga mišični spomin osvoboditi preteklih travm s pomočjo vaje, kjer s polno prisotnostjo vračamo skozi dinamično meditativno usmerjanje posameznih mišičnih skupin, vračamo uravnoteženo gibljivost in sproščenost našemu fizičnemu telesu. Tako povečamo učinkovitost in sprožimo procese notranjega samozavedanja, urejanja našega življenja, predvsem pa polno ozemljenost in prisotnost v trenutku tukaj in sedaj. Vaje se delajo zelo umirjeno, počasi z iskanjem točke AEQ, točke največje sproščenosti.
______________________________________

1. sklop 9.00 - 14.00: postavitev osi sveta, čiščenje vzorcev, energijsko čiščenje doma, razumevanje čustev, tehnika kako energijo jeze pretvoriti v energijo za spremembo, samo masaža za spuščanje starega, izvedba AEQ somatske vaje roža, cena : 60 eur

2. sklop 14.30 - 17.00: skupinsko karmično čiščenje časa v maternici, porod, otroštvo, odnos s starši, partnerji, otroci) skupinsko s predihavanjem zavednih in nezavednih vzorcev, blokad, cena: 30 eur

______________________________________

S seboj prinesite podlogo za ležanje, vzglavnik, odejo, copate. Za prigrizek bo poskrbljeno med odmorom.

Obvezne prijave po e-mailu vsaj 2 dneva pred dogodkom na:
talitaterapija@gmail.com ali gsm: 040 607 190

>>več o Karmičnem samozdravljenju

______________________________________

Talita Taber - zaključila izobraževanje v šoli za bioenergoterapevte centra Enost pri Marjanu Ogorevcu 2007, zaključila izobraževanje za prostovoljce v Hospicu pri spremljanju umirajočih in žalujočih. Začela kot asistenka na delavnicah karmične diagnostike pri Marjanu Ogorevcu in od julija 2009 redno vodim delavnice karmične diagnostike, delavnice reikia, mesečna srečanja tečajnikov, izvajam individualna osebna svetovanja z karmično diagnostik,ki jo kombiniram z intuitivnim djotišem.

www.facebook.com/talitaterapija

 
 
 

Prednosti nakupa

  • Preverjena kakovost izdelkov
  • Nakup direktno od uvoznika
  • Izdelki po meri
  • Hitri odzivni čas
  • Podpora uporabnikom
  • Strokovno svetovanje

_____________________________

POMEMBNO OBVESTILO:
Pri pakiranju naročenih izdelkov upoštevamo
stroge preventivne ukrepe, da bi preprečili širjenje
korona virusa (Covid-19).

 
 
 

Plačilo po povzetju ali direktno na TRR, brez tveganja za zlorabo kreditnih kartic. Poleg tega zagotavljamo tudi popolno varnost vaših osebnih podatkov.

Pri naročilu nad 85€ pošljemo izdelke brez stroška pošiljanja! Pravne osebe pri nakupu nad 120€.

Če z naročenim izdelkom ne boste zadovoljni, nam ga v 15 dneh od nakupa vrnete nazaj in vrnili vam bomo denar.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.