Tečaj in iniciacija USUI reiki II. stopnje

Tečaj in iniciacija USUI reiki II. stopnje

10.11.2019

Talita Taber
Vita center Naklo, od 9.00 do 17.00

Pretok energije se dodatno ojača z uporabo simbolov. Delali bomo predvsem na področju pretiranih čustvenih navezav in odnosih z drugimi ljudmi. Naučimo se tudi uporabe reikija za delo na daljavo. Risanje simbolov in meditacija na simbole in konec dneva iniciacija v 2. stopnjo.

Pred iniciacijo je priporočljivo redno dnevno delati reiki zjutraj in zvečer ter skupno reiki transmisijo, ki poteka ob torkih.

Prav tako je pred reiki iniciacijo priporočljivo piti samo veliko vode in jesti samo lahko hrano (sadje, oreščke). Na tečaju bo poskrbljeno za hrano in pijačo - po iniciaciji.

>>več o Usui Reiki

____________________________________

Talita Taber - zaključila izobraževanje v šoli za bioenergoterapevte centra Enost pri Marjanu Ogorevcu 2007, zaključila izobraževanje za prostovoljce v Hospicu pri spremljanju umirajočih in žalujočih. Začela kot asistenka na delavnicah karmične diagnostike pri Marjanu Ogorevcu in od julija 2009 redno vodim delavnice karmične diagnostike, delavnice reikia, mesečna srečanja tečajnikov, izvajam individualna osebna svetovanja z karmično diagnostik,ki jo kombiniram z intuitivnim djotišem.

Cena 100€

Prisrčno vabljeni!

_______________
Prijave in rezervacije na:
040 607 190
talitaterapija@gmail.com

 
 
 

Prednosti nakupa

  • Preverjena kakovost izdelkov
  • Nakup direktno od uvoznika
  • Izdelki po meri
  • Hitri odzivni čas
  • Podpora uporabnikom
  • Strokovno svetovanje
 
 
 

Plačilo po povzetju ali direktno na TRR, brez tveganja za zlorabo kreditnih kartic. Poleg tega zagotavljamo tudi popolno varnost vaših osebnih podatkov.

Pri naročilu nad 85€ pošljemo izdelke brez stroška pošiljanja! Pravne osebe pri nakupu nad 120€.

Če z naročenim izdelkom ne boste zadovoljni, nam ga v 15 dneh od nakupa vrnete nazaj in vrnili vam bomo denar.